Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ

Η ακύρωση της άσκησης ΝΙΝΗΦΟΡΟΣ
Η καταστροφή διαφόρων οπλικών συστημάτων με τη δικαιολογία ότι θα αποτελούσαν ανεξέλεγκτο κίνδυνο εάν έπεφταν στα χέρια τρομοκρατών ,
Ο πρόσφατος θάνατος εφέδρου που ανέδειξε την πλήρη έλλειψη συντήρησης και ανανέωσης οχημάτων και άλλων στρατιωτικών μέσων .
Η αδιαφορία ενίσχυσης της μαχητικής ικανότητας του στρατού με σύγχρονα έξυπνα όπλα που θα αντιστάθμιζαν την ισχύ πυρός των κατοχικών δυνάμεων ,
Η εσκεμμένη ανοχή που δείχνει το κράτος για χιλιάδες ανυπότακτους και αστράτευτους
Η διάλυση των εφεδρειών
Η εγκατάλειψη του ενιαίου αμυντικού δόγματος
Η μεθοδευμένη ελάττωση των ελλαδιτών αξιωματικών
Η άρνηση των κρατούντων για εξεύρεση πόρων για την άμυνα
Και τέλος η επίθεση που δέχονται οι φαντάροι από τον ίδιο τον υπουργό αμύνης με απαγόρευση ελληνικών συνθημάτων στα στρατόπεδα υπό την απειλή ποινών και διώξεων , φανερώνουν ότι ο στρατός ευρίσκεται στο στόχαστρο ανθελληνικών μεθοδεύσεων .
Κύριε υπουργέ της άμυνας , πρέπει να γνωρίζετε ότι οι έλληνες επαγρυπνούν σε αυτό το τόπο . Η πατρίδα μας δεν είναι τσιφλίκι των κομματικών επιτελείων σας , ούτε πεδίο εκκένωσης του μίσους σας προς οτιδήποτε το εθνικό και ελληνικό . Υπήρξατε μισθοφόρος της Ζυριχικής τυραννίας με αποστολή να καταπνίξετε τα δημοκρατικά αιτήματα της ενωτικής παρατάξεως για ένα σύνταγμα βγαλμένο μέσα από τη βούληση του κυπριακού ελληνισμού , ένα σύνταγμα που να δικαιώνει τις θυσίες των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. και να δίνει σε αυτό το λαό το δικαίωμα και τη προοπτική να ζήσει στη γη των πατέρων του . Αναλάβατε τότε δια των όπλων του μισθοφορικού εφεδρικού μακαριακού στρατού , να σιγήσετε τη φωνή των ελλήνων .Υπήρξατε για μας ένας ανελέητος δήμιος που ενταλθήκατε να σφίξετε τη θηλιά της πολιτικής αγχόνης στην ένδοξη και μαχόμενη ενωτική παράταξη .Η σκληρή μοίρα που επισκιάζει εδώ και χρόνια το τόπο μας , τα έφερε πάλι ώστε να βρίσκεστε ξανά αντιμέτωποι της ελληνικής εθνικής βούλησης . Αυτή τη φορά από μια πιο αναβαθμισμένη θέση , τη θέση του υπουργού αμύνης .Οι ομόφρονες σας θα σας χειροκροτήσουν για το έργο που επάξια επιτελείτε , ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΕ δηλαδή , μια για πάντα ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ κάτω από το σχέδιο που χάλκευσαν Τούρκοι , άγγλοι , σιωνιστές και τουρκοπροσκυνημένοι για μια Κύπρο αποστρατικοποιημένη που θα ανήκει τάχα στο λαό της .Πρέπει να ξέρετε πως ο μοναδικός λαός σε αυτό το τόπο είναι ο ελληνικός κυπριακός λαός .Οι υπόλοιποι ήρθαν ως κατακτητές με την βία των όπλων και θα φύγουν πάλι με τη βία των όπλων , με την απελευθερωτική βία του στρατού μας που σεις αποτολμάτε να διαλύσετε στα πλαίσια μιας σταδιακής εφαρμογής της λύσης που χαλκεύθηκε ήδη στους σκοτεινούς λαβυρίνθους της μυστικής διπλωματίας .Τα σχέδια του άθλιου πολιτικού κατεστημένου που υπηρετείτε , δεν θα περάσουν κύριε υπουργέ . Θα βρείτε μπροστά σας τους έλληνες εθνικιστές αποφασισμένους να πολεμήσουν για την ελληνικότητα της Κύπρου . Πηγαίνετε να χαρείτε τη σύνταξη σας κύριε υπουργέ , μη σταθείτε μπροστά στον ατσάλινο χείμαρρο του εθνικιστικού ιδεαλισμού .
Η ώρα που θα γίνει πραγματικότητα ο ενιαίος στρατός Ελλάδος - Κύπρου πλησιάζει .Έχουμε την αποφασιστικότητα να το πραγματοποιήσουμε γιατί δεν θα σεβαστούμε κανένα συμφέρον που θα ορθωθεί ενάντια στο ύπατο συμφέρον της πατρίδος .Οι ερπύστριες των ελληνικών αρμάτων μάχης θα διαβούν πάνω από τα σχέδια και τα όνειρα των βδελυρών ανθελλήνων και στυγερών κατακτητών .
Καλούμε τους αξιωματικούς και τους οπλίτες να πειθαρχήσουν στη εθνική συνείδηση τους και μόνο . Καλούμε τα στρατευμένα παιδιά της Κύπρου μας να διαδηλώσουν με εθνικά συνθήματα την αντίθεση τους στα δόλια σχέδια των κρατούντων .
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ε.ΔΗ.Κ.