Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

Έλληνα της Κύπρου ,
Το νέο σχέδιο λύσης που ετοιμάζουν οι εχθροί του ελληνισμού έχει ως κεντρικό σκοπό την απώθηση της ευρωπαϊκής επέκτασης από το γεωστρατηγικό χώρο της Κύπρου .
Αυτό θα επιτευχθεί :
με τον αφοπλισμό του ελληνισμού της Κύπρου ( αποστρατικοποίηση ) και την τελειωτική αποκοπή του από την Ελλάδα
Με τον απόλυτο έλεγχο των τούρκων στο βορρά που σημαίνει την ελεύθερη διέλευση της Τουρκίας στη Κύπρο .
Με την συγκυβέρνηση των τούρκων στο νότο και την ποδοπάτηση του εθνικού μας αυτεξούσιου .
Με την παραμονή των αγγλικών βάσεων και την απρόσκοπτη διακίνηση του αγγλικού στρατού σε όλη την επικράτεια .Γεγονός που θα υποβοηθήσει στη μετατροπή της Κύπρου σε αμυντική ενδοχώρα του Ισραήλ που ισοδυναμεί με πολύμορφη επέκταση της ισραηλινής κυριαρχίας .
Με εγκάθετες και ελεγχόμενες εξουσίες που θα επιχειρήσουν τον ολοκληρωτικό αφελληνισμό της Κύπρου .
Έτσι η πατρίδα μας θα περιέλθει στην εξουσία των τούρκων , των άγγλων , των ισραηλινών και των ντόπιων σιχαμερών υποτακτικών της ξενοκρατίας .
Ελληνικέ κυπριακέ λαέ , οι άσπονδοι εχθροί σου , θα χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά κάθε προπαγανδιστικό μέσον , παραπλάνησης , ψυχολογικής πίεσης , δελεασμού , προκειμένου να εξασφαλίσουν την συγκατάθεση σου στο νέο σχέδιο λύσης .Στη πραγματικότητα θα υπογράψεις την θανατική καταδίκη σου . Την επαύριον του δημοψηφίσματος ένα σκοτεινό σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή .
Χιλιάδες κτηνομογγόλοι σε συνεργασία με τους τουρκοκύπριους φονιάδες που θα κυβερνούν στο βορρά θα αρχίσουν να εξαπλώνονται σε ολόκληρη τη Κύπρο . Ανάμεσα τους ένας συντεταγμένος μυστικός τουρκικός στρατός θα κατευθύνει οργανωμένες συμμορίες εγκληματιών .Η φρίκη και ο τρόμος θα περιοδεύουν στους δρόμους και οι κλειστές πόρτες των ελληνικών νοικοκυριών θα υποχωρούν στη πίεση της κτηνωδίας και της βαρβαρότητας . Τα παιδιά μας , οι περιουσίες μας , τα όνειρά μας θα παραδοθούν στο έλεος των κτηνανθρώπων
Από την άλλη , η γη μας θα ποδοπατηθεί από μαζικές εγκαταστάσεις εβραίων που θα συρρεύσουν από όλες τις χώρες του κόσμου .
Χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσω του οχετού της Τουρκίας και του ελεγχόμενου βορρά θα προστεθούν στη δημογραφική αλλοίωση και το χάος .
Εκ παραλλήλου , κατευθυνόμενα τουρκικά προϊόντα και υπηρεσίες θα οδηγούν παραγωγικές ομάδες του τόπου στην απόγνωση και την εξαθλίωση .
Στο μεταξύ ο μιαρός υπόκοσμος της πολιτικής θα αποβάλει τις μάσκες και μαζί με όλο τον λεπρώδη συρφετό των προδοτών και των ανθελλήνων θα καθυβρίζει τα σύμβολα μας , θα παραβιάζει την ιστορία μας , θα αλλοιώνει τη γλώσσα μας , σε αγαστή συνεργασία με τους δημίους της πατρίδας μας .
Η μαζική φυγή των ελλήνων θα είναι τότε αναπόφευκτη .Η σκληρή μοίρα της Ίμβρου και της Τενέδου θα επιπέσει στις απροστάτευτες ζωές μας .
Έλληνα της Κύπρου , μην αφήσεις την ελπίδα της απελευθέρωσης να χαθεί για πάντα. Πίστεψε στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και διεκδίκησε την ελληνικότητα της γης σου .Mην αφήσεις να περάσουν τα σχέδια των τούρκων και άγγλων κατακτητών .
Έλα μαζί μας συνέλληνα , δώσε και συ τον αγώνα μέσα από τις φάλαγγες μας , για μια ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .



Οι θέσεις του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για το εθνικό πρόβλημα της Κύπρου .
Η Κύπρος είναι γη ελληνική που κατέχεται από αγγλικές και τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις .
Το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης συνιστούσε παράταση της αγγλικής κατοχής με άλλη μορφή .Δημιουργούσε επίσης τις προϋποθέσεις για την παράδοση της Κύπρου στο τουρκικό επεκτατισμό .
Η τουρκοκυπριακή μειονότητα , κατάλοιπο της μακράς οθωμανικής κατοχής συνεργάστηκε με τις κατακτητικές δυνάμεις ενάντια στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. καθώς και στην πραγματοποίηση της τουρκικής εισβολής . Έκτοτε συν-κατέχει τη πατρίδα μας μαζί με τον στρατό εισβολής του 1974 .
Η εκ μέρους του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου αποδοχή της Ζυρίχης η παράδοση χάρτου προς επίλυση δήθεν του εδαφικού , καθώς και οι επακολουθήσασες υποχωρήσεις που οδηγούν στις διάφορες μορφές λύσης δικοινοτικότητας , διζονικότητας και συγκυβέρνησης με τους τούρκους , αποτελούν κατάπτυστες επιλογές έως πράξεις εσχάτης προδοσίας .
Εμείς , η νέα γενεά των ελλήνων της Κύπρου στα πλαίσια μάλιστα της δυναμικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν σεβόμαστε καμία συμφωνία , συνθήκη ή πρόταση που παραχωρεί γην και ύδωρ στους κατακτητές .
Έμπνεοι οργής για όσα συνέβησαν εις βάρος της πατρίδος μας , προκαλούμε τη ρήξη με το παρελθόν και την διεκδίκηση του ελληνικού μέλλοντος μας σε αυτή τη γη .
Να πέσουν τα είδωλα των προδοτών από τα βάθρα τους και να σιγήσουν οι φωνές της υποχώρησης και της εθνικής ταπείνωσης .
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ο μοναδικός σκοπός είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ .
Προς τούτο απαιτούμε :
ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ .
Ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων μέσω της ειδικής φορολόγησης των τραπεζών και της επιστράτευσης της εκκλησιαστικής επιχειρηματικής περιουσίας .
Αναθεωρητική προσαρμογή του Ζυριχικού συντάγματος στην Ευρωπαϊκή αντίληψη της πλειοψηφικής δημοκρατίας και του δικαίου .
Καταγγελία των τουρκοκυπρίων για συνεργασία τους με τις δυνάμεις εισβολής και κατοχής .
Μετατροπή των αγγλικών βάσεων σε βάσεις του ευρωπαϊκού στρατού που η παρουσία του θα εγγυηθεί την ασφάλεια της κυπριακής ευρωπαϊκής δημοκρατίας από εξωτερικές επιβουλές και εσωτερικές ανταρσίες .
Επανατοποθέτηση του προβλήματος πάνω στο αίτημα της αποχώρησης των κατοχικών δυνάμεων και των εποίκων .Στην επιστροφή όλων των ελλήνων προσφύγων και των τουρκοκυπρίων μετοίκων που θα αποδεσμευτούν από τον τουρκικό επεκτατισμό , προς ειρηνική συμβίωση στα πλαίσια μιας ενιαίας πλειοψηφικής δημοκρατίας .
Παράλληλα με την μόνη απαιτούμενη λύση επιβάλλεται η πολύμορφη προετοιμασία του απελευθερωτικού πολέμου .
Τα σχέδια των κατακτητών δεν θα περάσουν .
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ