Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – Ε.ΔΗ.Κ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (Ε.ΔΗ.Κ.) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΑΥΤΟΦΥΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ 1955-1959 ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΖΥΡΙΧΗΣ- ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΤΕ ΕΘΝΑΡΧΕΥΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΜΕ ΟΦΙΚΙΑ, ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Η ΙΔΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ.

ΕΚΤΟΤΕ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΘΗΚΕ ΦΙΜΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΡΑΠΙΣΘΗΚΕ, ΜΑΣΤΙΓΩΘΗΚΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ, ΑΠΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΙΕΛΟΣΤΑΚΤΟΙ ΜΙΣΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΙΑ ΚΡΑΤΑΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ Ε.ΔΗ.Κ. ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΑΧΗΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΤΟ Ε.ΔΗ.Κ. ΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ε.ΔΗ.Κ.