Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η κυβέρνηση Τσίπρα από το μετερίζι της εθνικιστικής αριστεράς


Η κυβέρνηση Τσίπρα με την συμμετοχή του Καμένου δείχνει εν πρώτοις  ότι οι Έλληνες μπορούν να συνεννοηθούν ανεξαρτήτως μεταφυσικών ή μυθολογικών αντιλήψεων και να συνεργασθούν στη βάση πολιτικών προγραμμάτων.

Η κυβέρνηση Τσίπρα θα κριθεί στη πράξη και όχι στα λόγια με τα οποία κέρδισε στις εκλογές.
Γνωρίζουμε ότι η αλλαγή στρατηγικής , αν όντως επιθυμούν αλλαγή στρατηγικής οι νέοι κυβερνώντες , δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και ότι απαιτείται χρόνος για να αποδεσμευτεί η χώρα από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ και να οδεύσει προς ένα εθνικοκοινωνικό συνασπισμό των ευρωπαϊκών κρατών ανοίγοντας ταυτόχρονα διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με άλλες δυνάμεις όπως είναι η Ρωσία , η Κίνα , ο αραβικός κόσμος.
Πίστωση χρόνου πρέπει να δοθεί στην νέα κυβέρνηση για να δούμε ποιες θα είναι εν τέλει εμπράκτως οι στρατηγικές κατευθύνσεις της.
Η αριστερά στην διακυβέρνηση σημαίνει για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές ένα βήμα μπροστά στην μεγάλη αλλαγή που οραματιζόμαστε.
Η καταραμένη και προδοτική δεξιά – ακροδεξιά απωθήθηκε χωρίς όμως να χάσει τις ογκώδεις δυνάμεις της.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά των δεξιών – ακροδεξιών δυνάμεων και να στηρίξουμε στα θετικά βήματα της την κυβέρνηση Τσίπρα ασκώντας κριτική σε κάθε εκδήλωση εθνομηδενισμού, από το μετερίζι της εθνικιστικής αριστεράς που είναι η θέση μάχης του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού για όσο υφίσταται το παρόν σύστημα.


Λουκάς Σταύρου