Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η Κύπρος έρμαιο στα χέρια των μειοδοτών


Η συνδιαχείριση της κυπριακής ΑΟΖ είτε πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών είτε κάτω από αυτό ( εκ παραλλήλου ) είναι μια μεγάλη πολιτική επιτυχία της Τουρκίας που είναι ζήτημα ημερών να πάρει σάρκα και οστα με την συναίνεση των “ελληνοκυπρίων” μειοδοτών και προδοτών.
Διότι έχουν προηγηθεί τέτοιες υποχωρήσεις που μηδενίζουν εκ των προτέρων την εναντίωση στην απαίτηση της Τουρκίας για συνδιαχείριση – συγκυριαρχία.
Έχουν προηγηθεί :

Η άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων .
Η αποδοχή του σχεδίου Ανάν προς δημοψήφισμα που ονόμαζε το κατοχικό μόρφωμα , συνιστώσα πολιτεία.
Η πολιτο-ποίηση των εποίκων με την συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα.
Ο κανονισμός της πράσινης γραμμής .
Η 8η Ιουλίου ως επιβεβαίωση της Δ.Δ.Ο..
Η 23η Μαΐου 2008 και οι προσφορές Χριστόφια.
Η συμφωνία της 11ης Φεβρουαρίου 2014 , που επιβεβαιώνει όλες τις προηγηθείσες υποχωρήσεις.
Η πρόταση των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
καθώς και άλλα πολλά που δεν έκαναν οι μειοδότες που κυβέρνησαν αυτό το τόπο για να αλλάξουν τα δεδομένα και την στρατηγική της υποχώρησης .
Η εξέλιξη αυτή μας δείχνει πώς μέσα από μεθοδευμένα βήματα θα εκτουρκιστεί πλήρως η Κύπρος και πως θα ακολουθήσει,είτε η εκδίωξη των Ελλήνων είτε η υποταγή τους ως τουρκοχριστιανών στο νέο-οθωμανικό μόρφωμα.
Τα μαύρα χρόνια της δουλείας ή και της εξαφάνισης του ελληνισμού από την Κύπρο θα αποφευχθούν μόνο με την στρατηγική της απελευθέρωσης που μόνο η κυπριακή δημοκρατία θα μπορούσε να την θέσει ελπιδοφόρα και να διεξάγει τον αγώνα της απελευθέρωσης, διότι αν τεθεί κατ' ανάγκη, δηλαδή ως ύστατη αντίσταση στην βία του ραγιαδισμού τότε είναι βέβαιο πως θα καταλήξει σε αιματοχυσία με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ένα όμως πρέπει να γνωρίζουν οι προδότες. Ότι ούτε η προστασία της Τουρκίας ούτε των Αμερικανών θα τους σώσει από την τιμωρία της εσχάτης προδοσίας.
Εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα παραδοθεί αμαχητί από τα χέρια των προδοτών στους κτηνομογγόλους αρναουτάδες.
Ο κεραυνός του Δία θα πέσει στα κεφάλια σας και στα σπαρτά σας , προδότες.

τομέας ιδεολογικού πολέμου 
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ