Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έλληνες , ο εχθρός μας είναι η τραπεζοκρατία


Η κυρίαρχη αντίθεση που αναδεικνύει η ιστορική συγκυρία , είναι η αντίθεση ανάμεσα στην τραπεζοκρατία και τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις.
Κάθε άλλη αντίθεση που προβάλλεται είναι ψεύτικη , παραπλανητική και αντι-ιστορική.
Το σύστημα της τραπεζοκρατίας παράγει την παρανοϊκή αντίθεση μεταξύ ακροδεξιάς και ακροαριστεράς κινητοποιώντας ελεγχόμενες από αυτό δυνάμεις , προκειμένου να αποπροσανατολίσει και στο τέλος να κατισχύσει εκ νέου .
Το ζητούμενο είναι να συνενωθούν έστω ατύπως όλες εκείνες οι λαϊκές δυνάμεις που βρίσκονται διάσπαρτες στα κόμματα και εκτός των κομμάτων κάτω από την σημαία της σύγκρουσης με την τραπεζοκρατία .
Κομουνιστές , εθνικοκοινωνιστές , δεξιοί και αριστεροί πατριώτες , ανεξάρτητοι πολίτες που ανήκουν στις παραγωγικές δυνάμεις του λαού πρέπει να στρέψουν τα πυρά τους προς τον ένα εχθρό που είναι το σύμπλεγμα των πολιτικών με τους τραπεζίτες , γραβατοφόρους και ρασοφόρους.
Η επίθεση ενάντια στην τραπεζοκρατία και όλες τις δυνάμεις που την συνθέτουν πρέπει να είναι πόλεμος ολοκληρωτικός και απόλυτος που να αποσκοπεί στην τελειωτική συντριβή και τον όλεθρο του εθνικού και κοινωνικού εχθρού.
Μέσα από αυτή τη σύγκρουση αν το έθνος διαθέτει κεκρυμμένες πνευματικές δυνάμεις θα αναδειχθούν μέσα στην πυρά της μάχης , ώστε να γεννηθεί μια νέα Ελλάδα , ένα νέο πολίτευμα εθνικό και κοινωνικό , μια νέα οργανική δημοκρατία που θα φέρει στο ιστορικό προσκήνιο τις παραγωγικές δυνάμεις του λαού και θα ξεριζώσει το καρκίνωμα της ολιγαρχίας και της πολιτικής , οικονομικής και πνευματικής τυραννίας που παράγει μέσα από τις δομές της και τις υπαξίες της.
Η επανάσταση του λαού κατά της ολιγαρχίας – τραπεζοκρατίας θα είναι η συνέχεια και η ολοκλήρωση της μεγάλης επανάστασης του 1821 ,που η ορμή της ανακόπηκε από την ξενοκρατία και την ντόπια ληστρική πλουτοκρατία.
Αν παρακαμφθεί αυτή η ιστορική στιγμή και η κυρίαρχη κοινωνικοπολιτική αντίθεση που προβάλλει τότε η τιμωρία μας θα είναι να πέσουμε σε μακραίωνη σκλαβιά.
Είναι χρέος μας να απομονώσουμε και να πολεμήσουμε με πάθος όλους εκείνους τους εγκάθετους της τραπεζοκρατίας που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να τον ρίξουν στα γρανάζια μιας εμφύλιας λαϊκής σύγκρουσης.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.