Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας


Το να διαπιστώνουμε την αύξηση της ανεργίας και να θρηνοδούμε άπραγοι και εγκλωβισμένοι μέσα στο καταστροφικό σύστημα της τραπεζοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού ή να φωνασκούμε στα μνημόσυνα αυτών που αυτοκτονούν από απελπισία δεν έχει κανένα νόημα.
Πρέπει να σκεφτούμε και να δράσουμε προς την κατεύθυνση της ριζικής αλλαγής της κατάστασης και του πολιτικού συστήματος που εστιάζει την προσοχή του στην στήριξη του ληστρικού τραπεζικού συστήματος με το οποίο είναι αρρήκτως συνδεδεμένο.
Αν δεν κατανοήσουμε πως δεν υπάρχουν λύσεις μέσα στο παρόν σύστημα της τραπεζοκρατίας θα μείνουμε εσαεί δεσμώτες όπως στο μύθο του σπηλαίου στη πολιτεία του Πλάτωνος.
Το σπάσιμο των δεσμών μας θα είναι η επαναστατική πράξη συντριβής του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και της τραπεζοκρατίας.
Συνεπώς οι στόχοι που πρέπει να πετύχουμε είναι οι ακόλουθοι :
πρώτο. Κατεδάφιση του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και αντικατάσταση του από μια πραγματική δημοκρατία που θα δίνει την εξουσία στις παραγωγικές ενώσεις και τις τοπικές κοινότητες μέσα από το θεσμό της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ανακλητής αντιπροσώπευσης. Αν αυτός ο τρόπος παραγωγής της εξουσίας περιφρουρηθεί από τον ίδιο το λαό με τις ένοπλες πολιτοφυλακές του , τότε τίποτα δεν θα μπορεί να επαναφέρει την τυραννία της ολιγαρχίας στα έδρανα του αίσχους.
Δεύτερο. Κατεδάφιση του νομοθετικού πλέγματος που στηρίζει τους τραπεζίτες και κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων ως προϊόντων εγκλήματος κατά του λαού μέσα από ολιγαρχικές μεθοδεύσεις και ταυτόχρονα δημιουργία κρατικής τράπεζας που θα στηρίξει χωρίς τόκους και λοιπές επιβαρύνσεις την λαϊκή παραγωγή σε όλα τα επίπεδα από την απλή οικογενειακή επιχείρηση μέχρι την βιομηχανία.
Τρίτο. Παιδεία ελεύθερης νοητικής θεώρησης του κόσμου και παραγωγικής εξειδίκευσης σύμφωνα με τις προκύπτουσες ανάγκες της εθνικής παραγωγής ώστε να καταπολεμείται η δομική ανεργία που παράγει η δυσαρμονική και σκοταδιστική παιδεία.

Πάνω σε αυτούς τους τρεις άξονες περιστρέφονται και άλλα ζητήματα , όπως είναι η εκδίωξη των λαθρομεταναστών , το εθνικό νόμισμα και η έξοδος από την ευρωζώνη , η ριζική αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος και η ελληνογνωσία , η θέσμιση και διασφάλιση της λαϊκής εξουσίας , η ισχυροποίηση των ενόπλων δυνάμεων και η απελευθερωτική στρατηγική , η κάθαρση της εθνικής κοινότητος από τους αιμοπότες ολιγάρχες , το κοσμικό κράτος και πολλά άλλα ζητήματα.

Ο δρόμος που οδηγεί στη πραγμάτωση αυτών των στόχων είναι ο δρόμος του ιδεολογικοπολιτικού πολέμου και της σύγκρουσης .
Ούτε ένα βήμα πίσω.
Κάτω η τυραννία των κομματικών συμμοριών .
Κάτω η τυραννία της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των τοκογλύφων.
Κάτω η πνευματική τυραννία της δογματικής παραμόρφωσης και της καπιταλιστικής συμμόρφωσης στα αφεντικά της κοινωνίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ