Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.ΔΗ.Κ.: Διεκδικούμε την θέσμιση εθνικοκοινωνικού συντάγματος


Πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας αν επιτρέψετε για άλλη μια φορά να σας φέρουν ένα σύνταγμα και να σας το επιβάλουν , ένα σύνταγμα το οποίο θα χαλκεύσουν οι κατακτητές και οι μειοδότες πολιτικοί των κομματικών συμμοριών , τότε θα είστε άξιοι της τύχης σας .
Μην κάνετε το λάθος να υποκύψετε σε ένα τέτοιο έγκλημα κατά της δημοκρατίας και της αξίας του πολίτη , όπως έκαναν οι προγενέστεροι και υποκλήθησαν στο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και προσκύνησαν την τυραννία του ολετήρα ρασοφόρου Μακάριου.
Διεκδικείστε το θεμελιώδες δικαίωμα του πολίτου που είναι η θέσμιση ενός συντάγματος που θα προκύψει μέσα από το λαό και θα ορίζει την λειτουργία ενός πραγματικά δημοκρατικού πολιτεύματος με ένα ενιαίο εκλογικό σώμα , πάνω στην αρχή της ισονομίας , ισοπολιτείας και ισηγορίας όλων των πολιτών , χωρίς διαχωρισμούς και ποσοστοτικές συμμετοχές στην εξουσία και την διοίκηση του κράτους.
Διεκδικείστε ένα σύνταγμα που να κατοχυρώνει την πραγματική δημοκρατία και να καταργεί εκ προοιμίου το απεχθές κατακτητικό διαιρετικό αντιδημοκρατικό σύνταγμα της Ζυρίχης που γεννοβόλησε όλα τα κακά που έπληξαν την πατρίδα μας.
Ξυπνάτε επιτέλους από τον λήθαργο που σας επέβαλαν τα κομματικά επιτελεία της φαυλοκρατίας και της προδοσίας . Το δίκαιο είναι με το μέρος των πολιτών και είναι κατοχυρωμένο από διεθνείς νόμους .
Διεκδικήστε πρώτα από όλα την πραγμάτωση της αξίας και αρχής του πολίτη επί της οποίας εδράζεται η πραγματική δημοκρατία , μια αξία που οι κομματικοί μηχανισμοί και το Ζυριχικό δικτατορικό κατεστημένο σας στερεί από τον καιρό που ιδρύθηκε αυτό το τερατώδες κράτος της Ζυρίχης.
Κάτω το σύνταγμα της Ζυρίχης .
Αίσχος σε κάθε μορφή συνομιλίας που αποσκοπεί στην μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα μας επιβάλει ένα ομόσπονδο ή συνομόσπονδο μόρφωμα , ένα τουρκο-ρωμιο-συνεταιριστικό έκτρωμα .
Διεκδικούμε την θέσμιση του πρώτου λαϊκού εθνικοκοινωνικού συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ