Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ο γενικός εισαγγελέας συγκαλύπτει το έγκλημα στο Μαρί

Την συγκάλυψη των πρωταιτίων του εγκλήματος στο Μαρί συνεχίζει η γενική εισαγγελία του Ζυριχικού κατεστημένου με άσκηση έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του κακουργιοδικείου κατά των τεσσάρων δευτερογενών υπευθύνων στην υπόθεση , του πρώην υπουργού αμύνης Κώστα Παπακώστα και των τριών πυροσβεστών.

Γενικέ εισαγγελέα της κυπριακής δημοκρατίας , ένεκα του κατακτητικού Ζυριχικού συντάγματος οι ένοχοι προστατεύονται και ο λαός δεν έχει τη δυνατότητα να ασκήσει εξουσία πάνω στους αντιπροσώπους του , ούτε στους υπαλλήλους της δικαστικής εξουσίας , ως εκ τούτου μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε . Θα είστε όμως εκτεθειμένοι στην ηθική συνείδηση του λαού μέχρι να καταπέσει το αντιλαϊκό κατακτητικό σύνταγμα και η δικαιοσύνη να πρυτανεύσει στη δύστυχη πατρίδα μας .
Γενικέ εισαγγελέα της κυπριακής δημοκρατίας . Την θέση που βρίσκεστε την οφείλετε στους ήρωες της ΕΟΚΑ που από τη θυσία τους αναδύθηκε η υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας και η νομιμότητα της λαϊκής βούλησης την οποία οφείλετε να υπηρετείτε . 
Στο όνομα ΕΚΕΙΝΩΝ , καθώς και των δεκατριών θυμάτων της έκρηξης , απαιτούμε να οδηγηθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Δημήτρης Χριστόφιας και η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς ως πρωταίτιοι του εγκλήματος για το οποίο ο λαός έχει υποψίες περί προσχεδιασμένης επίθεσης κατά της πατρίδος μας από ξένες υπηρεσίες με τη συνεργασία ντόπιων προδοτών.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.ΔΗ.Κ.