Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Κάτω η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη παρέδωσε τη Κύπρο στους εβραιο-αμερικανούς και ταυτόχρονα μοιράζει κούφιες υποσχέσεις στους ρώσους για χρήση του αεροδρομίου «Ανδρέας Παπανδρέου  και ελλιμενισμό του πολεμικού τους στόλου.
Το άνοιγμα Αναστασιάδη προς τους Αμερικανούς και το Ισραήλ θα αποβεί καταστροφικό για τη Κύπρο.

Αυτά που θα συμβούν στη Κύπρο θα είναι πολύ χειρότερα από  το έγκλημα στο Μαρί που  ο ολετήρας Χριστόφιας άφησε να συμβεί με την ανεύθυνη πολιτική του.
Η δική μας πρόταση την οποία καταθέσαμε δημόσια προ των προεδρικών εκλογών είναι πως θα έπρεπε να ανοιχθούν σχέσεις σοβαρές με την Ρωσία στα πλαίσια μιας ευρύτερης στρατηγικής ενδυνάμωσης της άμυνας μας με στόχο την απελευθέρωση.
Δυστυχώς όμως ούτε η κυβέρνηση των αστο-αριστερών του ΑΚΕΛ ούτε η κυβέρνηση Αναστασιάδη σκέφτηκαν ποτέ την απελευθέρωση.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης βάλθηκε να σώσει την ολιγαρχία των τραπεζιτών της Κύπρου ξεπουλώντας τα πάντα στους εβραίους και τους τούρκους αν κρίνουμε και από την ολέθρια και προδοτική πρόταση του για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος. 


Δυστυχώς τα εθνικά θέματα της Κύπρου τίθενται υπό το πρίσμα των συμφερόντων της τραπεζοκρατίας – ολιγαρχίας την οποία οι κυβερνήσεις του ενδοτικού κατεστημένου υπηρετούν δουλικά .
Η αντίσταση στη κυβέρνηση Αναστασιάδη πρέπει να γίνει με πρόταση εθνικοκοινωνικής ανασυγκρότησης και όχι με κούφια πατριδοκάπηλα συνθήματα.
Κάτω η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.ΔΗ.Κ.