Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Να κλείσουν άμεσα οι αγγλικές βάσεις στη Κύπρο

Προειδοποιούμε τους πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας πως η απόφαση της κυβέρνησης Αναστασιάδη να επιτρέψει στα αγγλικά κατοχικά στρατεύματα των βάσεων να εμπλέξουν τη Κύπρο , δια της δράσης των κατά της Συρίας , στο πεδίο της πολεμικής σύγκρουσης , εγκυμονεί θανάσιμους κινδύνους για το παρόν και το μέλλον της Κύπρου.

Η πρόσδεση της πατρίδος μας στο άρμα του σιωνισμού και των συνεταίρων του , αποτελεί επιλογή της ολιγαρχίας - τραπεζοκρατίας και  συμπλήρωμα της “συνεργασίας” που συνήψε με τον Αμερικανο-εβραικό άξονα στο θέμα της καταλήστευσης του πλούτου της ΑΟΖ προς όφελος της ξενόδουλης ολιγαρχίας.
Η ελάχιστη ανεξαρτησία που διατηρούσε η Κύπρος , εξανεμίσθηκε μέσα από τις ολιγαρχικές επιλογές της κυβέρνησης Αναστασιάδη.
Η Κύπρος παραδόθηκε στους ντόπιους και διεθνείς τραπεζίτες υπό την σιδηρά προστασία του Ισραήλ , των άγγλων και λοιπών συνεταίρων τους.
Η πολιτική της “επιλογής ισχυρών συμμάχων” που διατυμπανίζει η κυβέρνηση της τραπεζοκρατίας ( κυβέρνηση Αναστασιάδη ) είναι στη πράξη πολιτική υποτέλειας και έκθεσης της πατρίδος σε απρόβλεπτους και φοβερούς κινδύνους.
Αν ο κυπριακός λαός δεν αντιδράσει τώρα , αν δεν αποτρέψει την εμπλοκή της Κύπρου στο πεδίο της πολεμικής σύγκρουσης , ενδέχεται να βρεθεί ανάμεσα σε ερείπια.
Η παρουσία των αγγλικών βάσεων στη Κύπρο εκτός του ότι είναι κατάλοιπο της αγγλικής κατοχής εκθέτει τον κυπριακό λαό σε κινδύνους και εκμηδενίζει την ελάχιστη ανεξαρτησία που έχει η κυπριακή δημοκρατία εμπλέκοντας και σύροντας την στον ρουν των αγγλικών επιλογών.
Είναι ζωτική ανάγκη του κυπριακού λαού και δικαίωμα εδραίωσης της ανεξαρτησίας του , να απαιτήσει την άμεση κατάργηση των αγγλικών βάσεων .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ