Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Από την συνέντευξη Αναστασιάδη στο MEGA


Από την χθεσινή συνέντευξη στο MEGA , του υποψηφίου του ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ γνωστού από την υποστήριξη του στο σχέδιο Ανάν που το προδοτικό κυβερνών ΔΗΚΟ έθεσε τότε σε διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων , κ. Αναστασιάδη , επισημαίνουμε τα κάτωθι:  • Πρώτο: επιβεβαίωσε την εμμονή του στη γραμμή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας .
  • Δεύτερο : εξήγγειλε την παράδοση της Κύπρου την στρατιωτική επιρροή του Ισραήλ στα πλαίσια της λεγόμενης συμμαχίας Κύπρου-Ισραήλ.
  • Τρίτο : Επέρριψε τις ευθύνες της καπιταλιστικής κρίσης που είναι κρίση του ισχύοντος πολιτικό-οικονομικού συστήματος στην κακή διαχείριση της κυβέρνησης Χριστόφια και αναβάπτισε τον καπιταλισμό και την δικτατορία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού στη κολυμβήθρα της αγνότητας.
  • Τέταρτο : εμφανίστηκε πύρρειος υπερασπιστής του ληστρικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και της ολιγαρχίας του πλούτου.

Επίσης τα κενά μνήμης , οι ασύντακτες προτάσεις στη ροή του λόγου του και τα διάφορα κολλήματα , φανερώνουν άνθρωπο ψυχοδιανοητικά ακατάλληλο και επικίνδυνο για την ανάληψη της προεδρίας.

Εθνικοκοινωνική αντίσταση στους μειοδότες.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ