Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ε.ΔΗ.Κ : εθνικοκοινωνική αντεπίθεση στη σκλαβιά της Κύπρου


Το Ζυριχικό κατεστημένο της Κύπρου επειδή δεν είναι αποφασισμένο να συγκρουστεί με τα κακώς κείμενα που είναι από τη μια το υπέρογκο κράτος που δομήθηκε πάνω στη πελατειακή σχέση των κομμάτων με το εκλογικό σώμα και από την άλλη το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα εκ του οποίου τρέφεται το κατεστημένο , κατ' ανάγκη θα παραδώσει την Κύπρο στη τρόικα και στα μνημόνια της.
Το κλίμα που θα δημιουργηθεί από την σκλαβιά του μνημονίου θα είναι εκρηκτικό. Η φτώχεια και εξαθλίωση θα αφυπνίσει κάποια στιγμή τον κοιμώμενο λαό , ο οποίος θα προβαίνει σε ανωφελείς αντιδράσεις , διαδηλώσεις και αυτοκτονίες , όπως συμβαίνει στην Ελλάδα και όπου αλλού επεβλήθη το μνημόνιο.
Τούτο θα συνεπάγει την διόγκωση του αστυνομικού κράτους.
Μια άλλη παράμετρος της δυστυχίας μας θα είναι η εγκατάσταση ισραηλινών ( εργατών και στρατιωτών) στη Κύπρο , στα πλαίσια της εν εξελίξει οικονομικο-στρατιωτικής συνεργασίας. Η ασφάλεια των εν Κύπρω ισραηλινών θα είναι έργο των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραήλ και όχι της δικής μας αστυνομίας που ήδη αδυνατεί να αντιμετωπίσει την ντόπια εγκληματικότητα.
Θα έχουμε δηλαδή μιαν επέκταση του κράτους του Ισραήλ στη Κύπρο που θα έχει αγαστή συνεργασία με τις κατασταλτικές δυνάμεις του κυπριακού κατεστημένου αλλά και με τις αγγλικές βάσεις.
Επιπρόσθετα ο τουρκικός εποικισμός που διογκώθηκε με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων (τι έχει να πει για αυτό ο Λιλλήκας;) θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο με τις αυξανόμενες επενδύσεις Άγγλων και Εβραίων στα κατεχόμενα. Έτσι ένας πελώριος όγκος τούρκων εποίκων που δυνατόν να υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο θα εξαπλωθεί σε όλη τη Κύπρο βεβηλώνοντας και ρημάζοντας τα πάντα.
Έλληνες , αν δεν ξυπνήσετε τώρα θα σας ξυπνήσουν οι οιμωγές των παιδιών σας που θα βιάζονται και θα σφάζονται στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού σας από τους διάφορους κατακτητές.

Έλληνες , μην υποταχθείτε στη προπαγάνδα των προδοτών , μην αφήσετε την ηττοπάθεια να γκρεμίσει την άμυνα της ψυχής σας.
Ενδυναμώστε το Ε.ΔΗ.Κ. , οργανωθείτε στην εθνικοκοινωνική αντεπίθεση του ελληνισμού.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ