Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ο Λιλλήκας στην υπηρεσία του ληστρικού τραπεζικού συστήματος

Ο Λιλλήκας εξελίσσεται σε φακίρη της εικονικής οικονομίας για να σώσει λέει τον τόπο.
Η ρηξικέλευθη πρόταση Λιλλήκα ξεκινά με έκδοση κρατικών ομολόγων για το οικόπεδο 12 , όπως αναφέρει , τα οποία θα αγοραστούν από την μεσαία αγορά , κατόπιν θα δοθούν προς τις τοξικές τράπεζες για ενίσχυση της ρευστότητας τους με την συμφωνία πως αυτές θα δανείζουν την μεσαία αγορά με επιτόκιο 3%.

Αυτή στην πραγματικότητα είναι μια ωραία περιγραφή του ληστρικού κύκλου διακίνησης του χρήματος που εδράζεται στην κρατική στήριξη του εκκλησιαστικο-ιδιωτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και της ολιγαρχίας του πλούτου που το περιστοιχίζει σαν σμήνος κορακιών που ξεσκίζει τις σάρκες της λαϊκής οικονομίας.
Ο Λιλλήκας με λίγα λόγια τα δίνει όλα για τους τραπεζίτες και καμαρώνει για μεγάλος λαϊκός ηγέτης στηριζόμενος από διάφορες παραεκκλησιαστικές και “εθνικοφρονίστικες” συνάξεις που δεν χάνουν ευκαιρία να πολεμούν με λύσσα τον κοινωνικό εθνικισμό και να υπηρετούν την οικονομικο-πολιτική ολιγαρχία. Πρόκειται για εκείνες τις συνάξεις που με υπερπαυτριωτικούς θεατρινισμούς φώναζαν να κλείσουν τα οδοφράγματα και τώρα στηρίζουν ένα πολιτικό που συνέβαλε στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων γνωρίζοντας τα δεινά που θα επεσώρευε  στην πατρίδα.


Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ