Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Με ανταλλαγή περιουσιών κλείνει το εδαφικό η ενδοτική κυβέρνηση Χριστόφια


Η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου με την σύμφωνη γνώμη του γενικού εισαγγελέα για έναρξη ανταλλαγής περιουσιών ελλήνων προσφύγων με περιουσίες τουρκοκυπρίων που βρίσκονται στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , συνιστά πράξη ακραίας μειοδοσίας που αγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας.
Στην ουσία η πράξη αυτή οδηγεί σε “λύση” του εδαφικού και εξωθεί τους πρόσφυγες να πουλήσουν ή ανταλλάξουν την περιουσία τους. Έτσι οι κατοχικές δυνάμεις θα παρουσιάζουν χαρτιά που να δείχνουν ότι αγόρασαν την “βόρεια Κύπρο” και θα παρουσιάζουν την διεκδίκηση της σκλαβωμένης μας πατρίδος ως παράνομη ενέργεια , με την σύμφωνη γνώμη του κυπριακού κατεστημένου.

Με την υπόθεση μάλιστα του Μαίκ Τύμβιου , όπου η κυπριακή δημοκρατία αγόρασε τουρκοκυπριακή γη στη Λάρνακα και αποζημίωσε τον Τύμβιο με 13 εκ. Ευρώ για την περιουσία του που αντάλλαξε με του κατακτητές , φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια , αποσκοπεί στο ξεπούλημα της κατεχόμενης επικράτειας μας προς τους τούρκους κατακτητές.
Αυτή είναι άλλη μια πράξη που οδηγεί στην εμπράγματη λύση που το κατεστημένο αποφάσισε να επιβάλει δολίως , αρχής γενομένης με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων που έγινε το 2003 επί κυβερνήσεως Τάσσου Παπαδόπουλου.
Η συγκατάθεση της κυβέρνησης Χριστόφια για ανταλλαγή περιουσιών , μετατρέπει την υπόθεση της σκλαβωμένης πατρίδος σε υπόθεση διακανονισμού οικοπέδων που μπορούν να λυθούν αποσπασματικά από τον κάθε πρόσφυγα.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα είναι το μοναδικό κόμμα που ξεσκέπασε την τακτική της υποχώρησης και κατήγγειλε την γραμμή της εμπράγματης λύσης που το κατεστημένο προσπαθεί να επιβάλει , όταν οι λεγόμενοι πατριώτες , αντικατοχικοί και αντιομοσπονδιακοί ακροδεξιοί και εθνικόφρονες , τηρούσαν σιγή μαντρωμένοι στα σχήματα ενός “εθνικισμού” κατευθυνόμενου από το σύστημα.
Ξυπνάτε Έλληνες , στηρίξτε το εθνικιστικό – εθνικοκοινωνικό ΕΔΗΚ για να σώσουμε την πατρίδα από τις δόλιες μεθοδεύσεις των αγγλοτουρκοπροσκυνημένων πριν είναι αργά.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς