Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Άρχισαν οι διαβουλεύσεις με την τρόικα για να σωθεί η παρασιτοκρατία


Άρχισαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ τρόικας και κυπριακής κυβέρνησης , με θέμα το μνημόνιο που θα επιβληθεί στις παραγωγικές δυνάμεις του κυπριακού λαού , προκειμένου να στηριχθεί το ντόπιο ληστρικό εκκλησιαστικο-ιδιωτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα που αποτελεί άρρηκτο μέρος του διεθνούς συστήματος τοκογλυφίας των εθνών.

Με το δημόσιο χρέος να βρίσκεται ήδη στο 75% του ΑΕΠ , με σχεδόν 40.000 ανέργους , με ένα υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό τομέα που απολαμβάνει παχυλούς μισθούς και πριγκιπικά προνόμια, με τους ημικρατικούς οργανισμούς να αποτελούν τις μαύρες τρύπες της οικονομίας που εξυπηρετούν το διεφθαρμένο πελατειακό σύστημα , με τα κόμματα να χρηματοδοτούνται από τους φόρους του λαού , με το πολιτικό σύστημα να στηρίζει την ολιγαρχία του πλούτου , είναι βέβαιο ότι η παραγωγική βάση της κοινωνίας θα υποστεί άγρια φορολογική βία , για να καλυφθούν τα αίσχη του συστήματος του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , του κρατιστικού παρασιτικού σοσιαλισμού και της πολιτικο-οικονομικής ολιγαρχίας.
Τα νέα δάνεια θα φορτωθούν στη πλάτη του λαού και των γενεών που έρχονται . Ο κυπριακός ελληνισμός θα αλυσοδεθεί οικονομικά και θα υποχρεωθεί στη συνέχεια από το ενδοτικό κατεστημένο να ξεπουλήσει την πατρίδα του στους τούρκους και να αποδεχθεί απεχθείς λύσεις που ωστόσο θα διασφαλίζουν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα καλεί τις παραγωγικές δυνάμεις του λαού να ορθώσουν ανυποχώρητη αντίσταση στην πολιτικο-οικονομική ολιγαρχία.
Κάτω το κράτος των παρασίτων , κάτω οι τραπεζίτες , κάτω η δικτατορία των πολιτικών συμμοριών που άρπαξαν στα χέρια τους την εξουσία και την μετέτρεψαν σε θηλιά στο λαιμό του λαού και των παραγωγικών δυνάμεων του .
Εμπρός για ένα εθνικοκοινωνικό κράτος που θα διώξει τα παράσιτα του δημόσιου τομέα , θα στηρίξει την παραγωγή μέσα από μια κρατική τράπεζα και θα πάρει πίσω την εξουσία που άρπαξαν τα κόμματα για να την επιστρέψει στο λαό , στις λαϊκές συνελεύσεις των παραγωγικών ενώσεων με την πυραμιδωτή ανακλητή αντιπροσώπευση.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας