Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αυτά είναι τα έργα του τουρκοπροσκυνημένου κυπριακού κατεστημένου

Η κατάθεση του σχεδίου Ανάν σε δημοψήφισμα το 2004 δεν ήταν ένα απλό λάθος των τότε κρατούντων και των προηγουμένων που συνέβαλαν στη σφυρηλάτηση του εν λόγω σχεδίου.
Η κατάθεση του σχεδίου Αναν ήταν πράξη ακραίου ενδοτισμού που συμπεριλαμβάνεται στη τακτική της εμπράγματης λύσης που προωθούν οι αγγλοτούρκοι και το προσκυνημένο εκκλησιαστικό-πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου.
Η κατάθεση ενός κατάπτυστου σχεδίου αποτελούσε συνέχεια του ανοίγματος των οδοφραγμάτων που σήμαινε στη πράξη την άρση της εμπολέμου καταστάσεως που οφείλει μια χώρα να έχει με τους κατακτητές της γης της.

Η στρατηγική της λεγόμενης επαναπροσέγγισης που μετεξελίχθηκε σε στρατηγική επανένωσης έφερε μέσα στον ρου της , το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , το σχέδιο Ανάν , και στη συνέχεια την 8η Ιουλίου που επιβεβαίωνε την εμμονή της “πλευράς μας” στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία , καθώς και τις λοιπές απαράδεκτες υποχωρήσεις Χριστόφια που εν τω συνόλω τους συνιστούν μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα ικανοποιεί τους πολιτικούς στόχους της τουρκικής εισβολής και θα περιλαμβάνει ως μη αναστρέψιμα τα δεδομένα που δημιούργησε αυτή στη πατρίδα μας.
Ύστερα από αυτά δεν είναι άδικο να ονομάζουμε το πολιτικό κατεστημένο , τουρκοπροσκυνημένο και ενδοτικό.
Εάν μάλιστα προσθέσουμε και το έγκλημα της αποδοχής των εποίκων στο δημοψήφισμα του 2004 , των εποίκων που σύμφωνα με την διεθνή νομιμότητα αποτελούν έγκλημα πολέμου , τότε φαίνεται ο προδοτικός ρόλος του κυπριακού κατεστημένου στο σύνολο του.
Διότι δεν είναι δίκαιο να τα φορτώσουμε όλα στον Τάσσο Παπαδόπουλο και να αποσιωπήσουμε την στήριξη που είχε από το σύνολο των κομμάτων και από την εκκλησία.
Κανείς εξ αυτών δεν ύψωσε ανάστημα στην προδοσία και τον διασυρμό της κυπριακής δημοκρατίας. Εξ όλων αυτών των λαθών η κυπριακή δημοκρατία παραμερίστηκε και τη θέση της πήρε η λεγόμενη “ελληνοκυπριακή πλευρά” που της φόρτωσαν την κατηγορία της αδιαλλαξίας. Με αυτό το τρόπο πέτυχαν οι κρατούντες να οπλίσουν τη τουρκική προπαγάνδα και να στήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον κυπριακό ελληνισμό , που σφαγιάστηκε και εκδιώχθηκε από τη γη των πατέρων. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της τουρκοπροσκυνημένης και προδοτικής πολιτικής των κρατούντων.
Η πορεία αυτή που οδηγεί στην τελειωτική καταστροφή της Κύπρου επείγει να σταματήσει .
Η στρατηγική της υποχώρησης πρέπει να ριφθεί στα σκουπίδια και τα πράγματα να ειπωθούν με το όνομα τους.
Οι “ήρωες” του κατεστημένου να ταφούν στην αιώνια λήθη και να γκρεμιστούν τα είδωλα τους από τα βάθρα της λαϊκής συνείδησης.
Ένας αέρας ελευθερίας και αλήθειας να πνεύσει επιτέλους σε αυτή τη γη.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα δίνει αυτό τον αγώνα της απελευθέρωσς πρώτα από το προσκυνημένο κατεστημένο που δεν μας αφήνει να σηκώσουμε την γροθιά της διεκδίκησης και της εκδίκησης στους αγγλοτούρκους κατακτητές.


Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ