Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Όχι στη πολιτογράφηση μεταναστών από τρίτες χώρες

Η πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια που υλοποιείται από τον υπουργό εσωτερικών κ. Συλικιώτη , αναφορικά με την ένταξη και πολιτογράφηση μεταναστών από τρίτες χώρες και συγκεκριμένα από χώρες της Ασίας και της Αφρικής , αποτελεί άλλη μια εκ των ένδων επίθεση κατά του κυπριακού ελληνισμού και της κυπριακής δημοκρατίας.
Η μικρή , πληθυσμιακά και εδαφικά , Κύπρος , κατεχόμενη κατά το ήμισυ και υποκείμενη σε τουρκικό εποικισμό , δεν έχει την πολυτέλεια να αυξήσει το πληθυσμό της και τους πολίτες της με Αφρικανούς και Ασιάτες .
Όσοι εξ αυτών κρίνονται απαραίτητοι για εργασία στη Κύπρο, πρέπει να έχουν άδεια παραμονής συγκεκριμένου χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκτήσουν δικαιώματα πολίτου.
Η πατρίδα αυτή διαφυλάχθηκε με τους αγώνες των έλληνων και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την παραδώσει στους ξένους .

Το όραμα Χριστόφια- Συλικιώτη , για μια κοινωνία της Βαβέλ , εξυπηρετεί στο ακέραιο το σύστημα του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης που αποσκοπεί στην διάλυση των εθνικών κοινωνιών .
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η κομμουνιστική ιδεολογία των Χριστόφια – Συλικιώτη βρίσκεται προ πολλού στην υπηρεσία της παγκόσμιας τυραννίας .
Καταγγέλλουμε στο κυπριακό λαό την πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια , ως πολιτική που αποσκοπεί στην αποεθνοποίηση της κοινωνίας και στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής της.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ