Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρίσκεται προ πολλού σε εξέλιξη μια γεωπολιτική και γεωπολιτισμική επίθεση εναντίον της Ευρώπης . Στα πλαίσια αυτής της επίθεσης που διεξάγεται με αιχμή του δόρατος την Τουρκία και το αίτημα της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση , συμπεριλαμβάνεται και η λεγόμενη διευθέτηση του κυπριακού .

Όσο πλησιάζει ο καιρός της αξιολόγησης της Τουρκίας , τέλος 2009 , ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τις προθέσεις του Αγγλο-τουρκο-σιωνιστικού άξονα .

Ένα από αυτά τα στοιχεία είναι και η πρόσφατη δήλωση του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών περί εξεύρεσης ΜΕΣΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ μεταξύ των δύο κοινοτήτων για την επίλυση του κυπριακού .Τούτο σημαίνει πως ο ΟΗΕ υιοθετεί την στρατηγική της Τουρκίας σύμφωνα με την οποία η προτεινόμενη λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας δεν ικανοποιεί τους τούρκους .

Το συμπέρασμα που απορρέει από αυτή τη τοποθέτηση του γενικού γραμματέα είναι πως ο Ο.Η.Ε. δεν έχει καμία σχέση με το δίκαιο αλλά είναι όργανο του σιωνισμού και των συνεταίρων του όπως ορθά καταγγέλλεται και από ολόκληρο τον αραβικό κόσμο

Αποκαλύπτεται επίσης και ο σκοτεινός ρόλος του προέδρου της κυπριακής δημοκρατίας κ. Χριστόφια . Διότι η παραχώρηση της εκ περιτροπής προεδρίας και της παραμονής πενήντα χιλιάδων εποίκων αποτελεί υποχώρηση πέρα από την επιδιωκόμενη λύση που το προδοτικό κατεστημένο αποδέχθηκε από το 1977 και εντεύθεν .

Στη πορεία θα αποκαλύπτονται συνέχεια άλλα και άλλα αισχρά και ανθελληνικά που τεκταίνονται στους δυσώδεις υπονόμους της μυστικής διπλωματίας .Φορείς αυτής της ανθελληνικής λέπρας ήσαν πάντοτε τα φαρμακερά ερπετά οι σιχαμεροί αρουραίοι του πολιτικαντισμού που προσυπέγραψαν την μετατροπή της Κύπρου σε επαρχία της Τουρκίας .

Μοναδική δύναμη ανατροπής των θανάσιμων σχεδίων εις βάρος του ελληνισμού της Κύπρου είναι ένας λαός αφυπνισμένος από το λήθαργο μιας ψεύτικης ευμάρειας. Ακόμα και την έσχατη στιγμή μπορούν να σωθούν τα πάντα . Πρέπει να κατανοήσουμε εμείς οι εθνικιστές ότι με διάσπαρτες δυνάμεις που αναλώνονται σε απολιτικές δραστηριότητες και επετειακές εκδηλώσεις βοηθούμε τους εχθρούς της πατρίδος να εφαρμόσουν τα σχέδια τους ανενόχλητοι .

Κάποιοι άνθρωποι που εμφανίζονται ηγέτες αυτών των ομάδων βάλθηκαν με πείσμα να πολεμούν την ιδέα του πολιτικού εθνικιστικού κινήματος . Από ποιους άραγε κατευθυνόμενοι ;

Καλούμε τους πραγματικούς εθνικιστές να απομονώσουν αυτούς τους δόλιους και μικρόψυχους πατριδοκάπηλους που πιθανώς είναι χαφιέδες και έμμισθα όργανα του συστήματος . ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τώρα που είναι ακόμα καιρός . Γιατί αν εμείς δεν πετύχουμε τίποτα , τότε θα ζήσουμε , ύστερα από μια λύση που θα μας επιβληθεί , τον ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Κύπρου .

Κτηνοκύπριοι ανθέλληνες , μαζί με αιμοσταγείς κτηνομογγόλους , άγγλους και εβραίους θα χρηματοδοτήσουν από κοινού την εκχέρσωση του ελληνισμού μας .

Ξυπνάτε έλληνες επιτέλους και ετοιμαστείτε για την μεγάλη μάχη του ελληνισμού .

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ