Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μοναδική λύση του κυπριακού προβλήματος που συνάδει με τον πολιτισμό , με την Ευρώπη , με το δίκαιο και με τη λογική είναι η εφαρμογή της πλειοψηφικής δημοκρατίας όπου ένα ενιαίο και αδιαίρετο εκλογικό σώμα ψηφίζει την ηγεσία του , τα όργανα του , αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον του , χωρίς ξένους δικαστές , εγγυητές , δεσμοφύλακες .

Με αυτή τη μορφή δημοκρατίας δεν συμφωνούν βέβαια ούτε οι τούρκοι κατακτητές , ούτε οι συνεταίροι τους άγγλοι και εβραίοι που θέλουν από κοινού να εξουσιάζουν και να ποδοπατούν τη γη μας .

Με αυτή τη μορφή δημοκρατίας διαφωνεί επίσης ολόκληρο το πολιτικό , «πνευματικό» , οικονομικό κατεστημένο του τόπου . Διαφωνούν γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν το περιεχόμενο αυτής της δημοκρατίας που εγκαθιδρύθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη μέσα από αιματηρούς αγώνες .

Στην Ευρώπη η λέξη δημοκρατία έχει ένα συγκεκριμένο νόημα , ένα περιεχόμενο που ταυτίζεται με την ιστορία της Ευρώπης και τους αγώνες της για ελευθερία . Η δημοκρατία στην Ευρώπη , που κορυφώνεται στη γαλλική επανάσταση θεμελιώθηκε με την λαϊκή εξέγερση ενάντια στη τυραννία , ενάντια στο δεσποτισμό , ενάντια στο σκοταδισμό . Η δημοκρατία υπήρξε γέννημα λαϊκής θέλησης και ελεύθερου στοχασμού και αυτοπροσδιορισμού της ανθρώπινης συνείδησης . Πάνω σε αυτή τη βάση ορθώθηκε η φοβερή λαιμητόμος απέναντι στον έξωθεν και άνωθεν προσδιορισμό της ανθρώπινης ελευθερίας και εξουσίας .

Στη Κύπρο αντίθετα , η δημοκρατία δεν εξεπήγασε μέσα από την λαϊκή θέληση και αυτογνωσία . Η κυπριακή δημοκρατία γεννήθηκε από την μήτρα της τυραννίας , στους σκοτεινούς διαδρόμους της Ζυρίχης , σχεδιάστηκε από τους κατακτητές , υιοθετήθηκε από τις εθναρχεύουσες δυνάμεις που πρόδωσαν τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. για ελευθερία και ΕΝΩΣΗ με τη Ελλάδα , εφαρμόσθηκε με διωγμούς και δολοφονίες. Η κυπριακή δημοκρατία της Ζυρίχης αντάμειψε τους τουρκοκύπριους φονιάδες και δημίους του ελληνισμού , τους συνεργάτες των άγγλων κατακτητών , εξέθρεψε τέλος τις οικονομικές εκείνες δυνάμεις των μονοπωλίων και του κλήρου που στήριξαν εν ονόματι των ανίερων συμφερόντων τους οτιδήποτε το ανθελληνικό σε αυτό το τόπο .

Οι πατέρες μας και οι θρυλικοί ήρωες της Ε.Ο.Κ.Α. δεν πολέμησαν , δεν θυσίασαν τη ζωή τους για να προσφέρετε εσείς υπερφίαλοι εξουσιαστές ,τη πατρίδα μας στους τούρκους κατακτητές , για να αφοπλίσετε τον ελληνισμό μας και να τον παραδώσετε στις ορέξεις των κτηνομογγολικών ορδών , των εβραίων εποικιστών , και των άγγλων αποικιοκρατών.

Πρέπει να γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια που εξουσιάζετε αυτό το τόπο , δεν πετύχατε να εξουδετερώσετε και να εκμηδενίσετε την αντίσταση των συνειδητών ελλήνων .

Υπάρχουμε , στεκόμαστε απέναντι σας και βροντοφωνάζουμε πως τούτη η γης είναι ελληνική .

Στη δική σας Ζυριχική δημοκρατία , το συμβόλαιο αυτό που υπογράφτηκε από τους κατακτητές και τους προσκυνημένους , αντιτάσσουμε και διεκδικούμε την αληθινή λαϊκή εθνική δημοκρατία που θα είναι το συμβόλαιο του λαού με την ελευθερία .

Πριν προχωρήσετε σε νέες παραχωρήσεις , πριν αρχίσετε το ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ με τους σφαγείς και δημίους του ελληνισμού μας , βάλτε καλά στο μυαλό σας πως υπάρχουν έλληνες σε αυτή τη γη αποφασισμένοι να πολεμήσουν για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ