Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Συμφιλιώνονται Τούρκοι και Ισραηλινοί


Όσοι επένδυσαν στον λεγόμενο άξονα Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδος τι έχουν να πουν τώρα που οι σχέσεις Ισραήλ - Τουρκίας εισέρχονται σε πορεία πλήρους αποκατάστασης;
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές ταχθήκαμε εξ αρχής ενάντια στην σφυρηλάτηση αυτού του άξονα επισημαίνοντας τον κίνδυνο επέκτασης της στρατιωτικής μηχανής του Ισραήλ στην Κύπρο που στο τέλος θα κατέληγε σε τουρκοποίηση του βορρά και εβραιοποίηση του νότου.

Οι νέες συνθήκες που θα αναδείξει η συμφιλίωση Ισραήλ - Τουρκίας θα εξαναγκάσουν την Κύπρο , εξ ονόματος της συνεκμετάλλευσης του φυσικού αερίου, να υποκύψει στα Ισραηλινο-τουρκικά σχέδια που θα περιλαμβάνουν λύση του κυπριακού που θα εξυπηρετεί αυτά τα σχέδια.
Βέβαια η προοπτική αυτή για το προδοτικό κατεστημένο εκλαμβάνεται ως ευκαιρία και έτσι θα την περάσουν στο λαό, προκειμένου να δεχθεί το έκτρωμα της Δ.Δ.Ο. που επιπλέον θα περιλαμβάνει και την αποστρατικοποίηση .
Οι σιχαμεροί προδότες θέλουν να μας πείσουν πως στην φλεγόμενη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής αυτοί είναι ικανοί να δημιουργήσουν ένα επίγειο παράδεισο όπου όλοι θα ζουν πλούσιοι και ευτυχισμένοι, χωρίς στρατούς και αντιπαραθέσεις .
Δεν νομίζουμε όμως πως αυτός ο λαός έφτασε στο τέλος του και ότι χωρίς αντίσταση θα ακολουθήσει τους προδότες στο κατήφορο της καταστροφής.
Η Κύπρος πρέπει να αντισταθεί και σε αυτή την Ελλάδα, και εννοούμε την μειοδοτική ελλαδική κυβέρνηση, εάν επιμένει να παρασύρει την Κύπρο στα ολέθρια σχέδια της με τους Ισραηλινούς.
Εκείνο που ζητούμε από την Ελλάδα είναι να ενισχύσει την άμυνα μας στα πλαίσια της θέσμισης του κοινού εθνικού στρατού και όχι να μας εγκαταλείψει στα Ισραηλινο-τουρκικά συμφέροντα.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ