Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Μήνυμα μάχης προς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές


Επειδή τα δυο κράτη του ελληνισμού ενδέχεται να ακολουθήσουν τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ σε μια αναμενόμενη σύγκρουση με την Ρωσία και τους συμμάχους της, εμείς οι εθνικοκοινωνιστές οφείλουμε να κηρύξουμε λαϊκή ανυπακοή και να πολεμήσουμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε την πολιτική της υποτέλειας στο ΝΑΤΟ.

Σε αυτή την σύγκρουση θα στηρίξουμε την Ρωσία και τους συμμάχους της, προσβλέποντας σε μια συμμαχία της Ελλάδος και της Κύπρου με τις δυνάμεις αυτές.
Η σύγκρουση που έρχεται δεν θα είναι σύγκρουση μόνο μεταξύ χωρών αλλά και σύγκρουση ανάμεσα στις λαϊκές εθνικοκοινωνικές δυνάμεις με τις ντόπιες ολιγαρχίες που τα συμφέροντα τους είναι αλληλένδετα με την Ευρωπαϊκή τραπεζοκρατία (Ευρωπαϊκή Ένωση) και το ΝΑΤΟ που αποτελεί τον στρατιωτικό βραχίωνα της οικονομικοπολιτικής τυραννίας.
Ο εθνικοκοινωνικός αγώνας θα πάρει πολλές μορφές στην εξέλιξη των γεγονότων.
Εκείνο που έχει σημασία είναι να παραμείνουμε ιδεολογικά ενωμένοι και να μην επιτρέψουμε τον συμφυρμό με δήθεν εθνικιστές και πατριώτες που υποστηρίζουν την Ευρωπαϊκή ένωση, την τραπεζοκρατία, την κομματοκρατία (Αστική Δημοκρατία) και την ολιγαρχία.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ