Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Φασιστική αντεπίθεση στην τυραννία της ολιγαρχίας


Με την στήριξη της “σοσιαλιστικής” ΕΔΕΚ, η καπιταλιστική δεξιά του ΔΗΚΟ και του ΔΗΣΥ παραχωρεί το δικαίωμα στους τραπεζίτες να συγκεντρώσουν σε λίγα χέρια την περιουσία του λαού στις συνθήκες της κρίσης και της ύφεσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Μετά την υπερχρέωση του λαού υπέρ των τραπεζών και κυρίως των μετόχων ολιγαρχών , μετά το ληστρικό κούρεμα των καταθέσεων , έρχεται τώρα και το πλιάτσικο των εκποιήσεων.

Το μέλλον της εθνικής οικονομίας εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από τις διαθέσεις των τραπεζιτών και των πολιτικών μαριονετών τους.
Η μόνη ελπίδα της λαϊκής παραγωγικής βάσης να σπάσει τα δεσμά της ολιγαρχίας και να ανακάμψει οικονομικά είναι να στηρίξει την εθνικοκοινωνική πρόταση μας.
Το σύστημα πρέπει να ανατραπεί εκ βάθρων.
Κάθε προσπάθεια διόρθωσης του συστήματος είναι απατηλή και κατευθυνόμενη από το ίδιο το σύστημα.
Ο λαός ενωμένος σε φασιστική φάλαγγα υπό τα λάβαρα της εθνικοκοινωνικής ιδεολογίας μπορεί να γκρεμίσει τα κάστρα της ολιγαρχίας αλλιώς θα συρθεί πίσω από διάφορους δήθεν αντισυστημικούς που θα τον οδηγήσουν σε σκοτεινότερα μπουντρούμια.
Ο φασισμός ως ενότητα των παραγωγικών ενώσεων του λαού εκφράζει την πραγματική λαϊκή δημοκρατία ενάντια στην αστική δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ