Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Να λογοδοτήσουν οι προδότες


Τα κόμματα διαμαρτύρονται για τις όντως απαράδεκτες δηλώσεις του Μπαν Γκι Μουν που εξισώνουν τον θύτη με το θύμα , τον επιτιθέμενο τούρκο εισβολέα στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας με τον αμυνόμενο.
Τα κόμματα όμως δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι μέσα από τις πολλαπλές υποχωρήσεις που έκαναν τόσα χρόνια όλες οι ενδοτικές και προδοτικές κυβερνήσεις, αναβάθμισαν τον εισβολέα σε ισότιμο συνομιλητή προς τον οποίο παραχώρησαν δικαιώματα.

Δικαιώματα στην τουρκοκυπριακή κοινότητα που συνεργάζεται με τον εισβολέα και κατακτητή, δικαιώματα στη ζώνη που επέβαλε η βία της εισβολής , δικαιώματα συγκυριαρχίας και συνεταιρισμού υπό το πρίσμα της αποδοχής της ομοσπονδίας . Διακαιώματα τέλος που εκπηγάζουν μέσα από τις αμέτρητες παραχωρήσεις στους κατακτητές.
Αν υπήρχε λαός ζωντανός με ελεύθερο φρόνημα , το πολιτικό κατεστημένο θα έπρεπε να απολογηθεί στο δικαστήριο για τις προδοσίες και τα ανομήματα του εις βάρος της πατρίδος και όχι να αφήνεται να διαχειρίζεται τα πολιτικά πράγματα και να σύρει την Κύπρο στον κατήφορο της προδοσίας και του εθνικού εξευτελισμού.
Πραγματική αλλαγή πλεύσης θα γίνει μόνο όταν οι προδότες κάτσουν στο σκαμνί. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ