Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Θεατρινισμοί του ψευδοοικολόγου Περδίκη

Ο Περδίκης χαιρετίζει την δήλωση του Αβέρωφ περί των τραπεζιτών ως τσιφλικάδων της οικονομίας και εύχεται λέει να παραταθεί το ξέσπασμα οργής του Αβέρωφ ώστε εξ αυτού να παραχθούν νόμοι που να περιορίζουν την αυθαιρεσία των τραπεζιτών.
Το τραπεζικό σύστημα κύριε Περδίκη στηρίζεται πάνω στη συμβιωτική σχέση κράτους και πολιτικού κατεστημένου με τους τραπεζίτες .

Το κράτος επιτρέπει πρώτα από όλα την μετατροπή του χρήματος από μέτρου ανταλλαγής προϊόντων σε προϊόν καθαυτό και από παραγωγικό χρήμα σε παρασιτικό – τοκογλυφικό.
Το κράτος εγγυόμενο τις καταθέσεις και το σύστημα των κλασματικών αποθεμάτων , εγγυάται την τοκογλυφία και μετατρέπει τον τραπεζίτη σε μοναδικό ρυθμιστή της διακίνησης του χρήματος και της επενδυτικής και παραγωγικής διαδικασίας.
Αυτά τα μεγέθη κύριε Περδίκη δεν αλλάζουν με ξεσπάσματα οργής και μάλιστα από ανθρώπους που υπηρετούν το σύστημα ψυχή τε και σώματι και εννοούμε τόσο τον κύριο Αβέρωφ όσο και εσάς.
Για να σταματήσει η τυραννία των τραπεζιτών πρέπει να καταργηθεί αυτό το σύστημα της τραπεζοκρατίας που φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί την παρασιτική ολιγαρχία.
Η τραπεζοκρατία δεν διορθώνεται μέσα από το σύστημα που την παράγει και την στηρίζει αλλά μέσα από την επαναστατική σύγκρουση με αυτό το σύστημα και τους πολιτικούς υπερασπιστείς του.
Μόνο η τρίτη ιδεολογία του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού παρέχει αρχές και τρόπους κατάργησης της τυραννίας της τραπεζοκρατίας και εν γένει της παρασιτικής ολιγαρχίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ