Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΕΔΗΚ: προς την μαντάμ Ελένη Θεοχάρους

Στην κόντρα μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Ελένης Θεοχάρους η δεύτερη με υπερ-πατριωτικό στόμφο έγραψε μεταξύ άλλων πως δεν είναι διορισμένη νομάρχης για να παίρνει εντολές από τον Βενιζέλο.
Επανέλαβε η κ Θεοχάρους την γνωστή φράση του Μιχάλη Μούσκου ( Μακάριος Γ ) την οποία ανέφερε προς την τότε στρατιωτική κυβέρνηση.
Η αστική ψευτοπατριωτική , εθνικοβρομίζουσα πλουτοκρατία και ολιγαρχία της Κύπρου σε κάθε ευκαιρία προβάλλει το ατού της , ότι δήθεν εδράζει την δύναμη της στη ψήφο του κυπριακού λαού και άλλα τέτοια κουρουφέξαλα.

Που ήσασταν μαντάμ Θεοχάρους να ανοίξετε το σταματάκι σας όταν μας έφερναν το σχέδιο Ανάν και μας το επέβαλλαν σε διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων καθώς και σε τόσες άλλες προδοσίες που διεπράχθησαν ; Σιγή ιχθύος.
Η αντιπάθεια μας προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι δεδομένη , διότι τον θεωρούμε μειοδότη και τουρκοπροσκυνημένο , όμως μαντάμ Θεοχάρους θα προτιμούσαμε να έχουμε διορισμένο νομάρχη στη Κύπρο μας την ελληνική παρά την μισή μας πατρίδα κατεχόμενη στο βόρειο τμήμα της και την υπόλοιπη ρυπαινόμενη από πολιτικάντηδες του φυράματος σας και παραδομένη στους ξένους τοκογλύφους και στην Αμερικανονατοική επικυριαρχία. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ