Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ

Τα στρατόπεδα της μειοδοσίας αναφορικά με το εθνικό θέμα της αγγλοτουρκικής κατοχής της Κύπρου είναι δύο.
Το ένα είναι το στρατόπεδο του ΝΑΙ.
Το άλλο είναι το στρατόπεδο του ΟΧΙ.
Το στρατόπεδο του ΝΑΙ ανέλαβε να πείσει το λαό να ψηφίσει υπέρ του σχεδίου λύσης που ετοιμάζουν οι αμερικανοί μαζί με τους κατακτητές και τους προδότες .
Το στρατόπεδο του ΟΧΙ ανέλαβε να αποκρύψει τις δόλιες μεθοδεύσεις του κατεστημένου που οδηγούν ντε φάκτο ( εμπράγματα) σε αλλαγή δεδομένων και καταφανή αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος .

Το στρατόπεδο του ΝΑΙ τάσσεται ανοικτά υπέρ της ομοσπονδίας , των Μ.Ο.Ε. ( μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης ) και των λοιπών μεθοδεύσεων αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος.
Το στρατόπεδο του ΟΧΙ προβάλλει ένα ψευδεπίγραφο πατριωτισμό προβάλλοντας άλλοτε μια “καλύτερη ομοσπονδία” από την προτεινόμενη λύση Αναστασιάδη και άλλοτε μιαν αντιομοσπονδιακή αντίθεση χωρίς θέση και συγκεκριμένη στρατηγική πρόταση απεγκλωβισμού από την πορεία του ενδοτισμού.
Όμως το προδοτικό έργο του στρατοπέδου του ΟΧΙ εντοπίζεται στην τέχνη της ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ των μεθοδεύσεων που θα οδηγήσουν στην εμπράγματη αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος όπως έκαναν και το 2004.
Αυτές οι μεθοδεύσεις είναι κυρίως :
Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης ( Μ.Ο.Ε.).
Το διπλό δημοψήφισμα .
Η συμμετοχή των εποίκων στο δημοψήφισμα.

Και προς τα δύο στρατόπεδα εμείς οι εθνικοκοινωνιστές αντιτάσσουμε την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και διοργανώνουμε το τρίτο στρατόπεδο του εθνικού αγώνα . 

ΟΧΙ στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.
ΟΧΙ στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.
ΟΧΙ στο διπλό δημοψήφισμα .
ΟΧΙ στην συμμετοχή των εποίκων στο δημοψήφισμα που θα μας επιβάλουν οι προδότες.
ΟΧΙ στα δύο στρατόπεδα των μειοδοτών.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ