Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Άκουσε “ελληνοκύπριε” του καναπέ

“ελληνοκύπριε” του καναπέ
Νομίζεις πως θα σώσεις την πατρίδα αν πεις ακόμα ένα μεγάλο ΟΧΙ στο σχέδιο που θα σου φέρουν στο δημοψήφισμα και για αυτό επαναπαύεσαι στη “δύναμη” της ψήφου σου και στη τύρβη του καναπέ σου.

Όμως πρέπει να ξέρεις δυναμικέ και γενναίε ψηφοφόρε που ετοιμάζεσαι για την μάχη της κάλπης , πως πριν από το σχέδιο λύσης που ενδέχεται να μην έρθει ΠΟΤΕ , το κατοχικό μόρφωμα θα αναβαθμιστεί σε περιωπή κράτους μέσα από τα ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που περιλαμβάνουν το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου , με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο κατεχομένων και Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από το τουρκοκρατούμενο λιμάνι της Αμμοχώστου και την μετατροπή του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου σε διεθνή αερολιμένα.
Εκτός αυτών θα μηχανευθούν διάφορους τρόπους , οι προδότες και οι κατακτητές , ώστε να τσιμεντώσουν την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της κυπριακής ΑΟΖ με την σύμφωνη γνώμη του Ισραήλ και την εποπτεία των Αμερικανών.
Οπότε η λεγόμενη λύση θα καταστεί περιττή και για το κατοχικό μόρφωμα και για το υποβαθμισμένο κρατίδιο της ελεύθερης επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας.
“ελληνοκύπριε” του καναπέ ,
δεν αποκλείεται μάλιστα σε κάποια φάση να καταργηθούν τα φυλάκια στην γραμμή κατοχής και να αποσυρθούν εκατέρωθεν τα στρατεύματα εις ένδειξη συνεργασίας και τα λοιπά κουροφέξαλα. Οπότε τούρκοι εκ τουρκίας θα αρχίσουν να κινούνται ελεύθερα και να εγκαθίστανται στην Κύπρο.
Που σημαίνει πως ο καναπές σου που έγινε το οχυρό σου θα γίνει πολύ σύντομα ο τόπος του βιασμού σου και της ατίμωσης σου.
Άθλιε “ελληνοκύπριε” , αν είχες μέσα σου ψυχή δεν θα όριζες τους προδότες να σε κυβερνούν.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ