Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τουρκοπροσκυνημένοι και τουρκογαμημένοι

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Αναστασιάδη λέγει ότι έχει κόστος η Τουρκία για την συνεχιζόμενη κατοχή.
Πρώτα από όλα να πούμε στον φωστήρα του προεδρικού , με τους λέοντες της βασίλισσας των εγγλέζων φονιάδων στη πρόσοψη του , πως τα έξοδα του τουρκικού κατοχικού στρατού καλύπτονται από τα εκατομμύρια που δίνουν στα κατεχόμενα οι επισκέπτες “ελληνοκύπριοι” και οι τουρίστες που τα επισκέπτονται κανονικά περνώντας μέσα από τα ανοικτά οδοφράγματα.

Έπειτα η Τουρκία από το 1974 και εντεύθεν κατόρθωσε να περάσει τουρκική συνείδηση σε ένα μεγάλος μέρος των “ελληνοκυπρίων” και κυρίως στην ηγεσία τους την πολιτική και εκκλησιαστική σε τέτοιο βαθμό που έχουν ξεχάσει την εισβολή και επιθυμούν διακαώς να θεσπίσουν τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα με τους βιάστες και κατακτητές της Κύπρου.
Τουρκοχριστιανοί , τουρκοπροσκυνημένοι , τουρκόφιλοι και τουρκογαμημένοι που επισκέπτονται επί τούτου τα κατεχόμενα ( μέχρι και οι υπουργοί του κατεστημένου αναζητούν ερωτικούς συντρόφους στα κατεχόμενα μαζί με το σκυλολόι των επαναπροσεγγιστών και της προδοτικής επανένωσης )
Κρατεί την πατρίδα μας ο τούρκος , προδότες , και εσείς μας λέτε ότι υποφέρει κιόλας ο κατακτητής και ζημιώνει. Α να χαθείτε σκουλήκια.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ