Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Η κατοχή χτυπιέται μόνο με ένοπλη σύγκρουση

Η πορεία των μοτοσικλετιστών το 1996 είχε σαν στόχο την “ελεύθερη διακίνηση” και ως τέτοια διοργανώθηκε από το ΄΄ίδιο το σύστημα του ενδοτισμού και της αποδοχής των τετελεσμένων της εισβολής . Το όραμα της “ελεύθερης διακίνησης” πραγματοποιήθηκε 7 χρόνια μετά , το 2003 , με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων , γεγονός που οδήγησε στην άμεση αναγνώριση και αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος.

Η θυσία του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού ήταν αποτέλεσμα μιας αυθόρμητης ειρηνικής σύγκρουσης με τους κατακτητές σε ένα τεταμένο ψυχολογικό κλίμα που δημιούργησαν τεχνηέντως οι διοργανωτές της πορείας και η τότε κυβέρνηση Κληρίδη.
Η εθνική φρουρά παρά την ένοπλη δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν οι διαδηλωτές παρέμεινε αδρανής .
Τιμούμε την θυσία του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού .
Το συμπέρασμα όμως είναι πως η κατοχή δεν χτυπιέται με αυθορμητισμούς και ειρηνικές εκδηλώσεις κατευθυνόμενες από τους μειοδότες πολιτικούς , αλλά με στρατηγική απελευθέρωσης και σχεδιασμένη ένοπλη σύγκρουση με τους κατακτητές και τους προδότες .
Η νεολαία που κάθε χρόνο συγκεντρώνεται στο μνημόσυνο των ηρωομαρτύρων και στη συνέχεια στηρίζει τον ενδοτισμό και τους προδότες πολιτικούς , συμβάλλει στην παράταση της σκλαβιάς και στην νομιμοποίηση της .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ