Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ

Το ντόπιο και διεθνές τραπεζικό σύστημα και η αγαστή συνεργασία του με τα κρατικά μορφώματα των τοπικών ολιγαρχιών ( δήθεν εθνικών κυβερνήσεων ) δεν είναι αποκλειστική ιδιοκτησία των εβραίων ή των σιωνιστών και είναι μέγα λάθος να το φορτώνουμε μόνο σε αυτούς και να αφήνουμε τους υπόλοιπους στο απυρόβλητο.
Τούτο αποτελεί μεθόδευση κυρίως των ακροδεξιών-εθνικιστικών συνάξεων προς στήριξη των ντόπιων ολιγαρχιών και της τραπεζοκρατίας.

Πολεμάνε λένε τον σιωνισμό και αγκαλιάζονται με τον ντόπιο τραπεζίτη και ολιγάρχη.
Το διεθνές τραπεζικό ληστρικό σύστημα είναι το οχυρό των τραπεζιτών όλων των αποχρώσεων. Σε αυτό το οχυρό είναι προστατευμένες όλες οι τοπικές ολιγαρχίες που συνεργάζονται με την διεθνή τραπεζοκρατία κυριότεροι των οποίων είναι τα χριστιανικά ιερατεία της Ευρώπης και της Αμερικής όλων των δογμάτων .
Εκείνο που ενώνει όλες τις ομάδες των τοκογλύφων είναι πάνω από όλα ο κοινός αγώνας τους για διατήρηση του συστήματος που τους επιτρέπει να καταληστεύουν τα έθνη.
Για να είναι δυνατή αυτή η καταλήστευση πρέπει το σύστημα να ασκεί και ασκεί έλεγχο σε όλα τα πεδία του κοινωνικού βίου αλλά προπάντων στην παιδεία και την συλλογική συνείδηση. Δεν θα μπορούσε να σταθεί αυτό το σύστημα χωρίς την βία που τα διάφορα ιερατεία ασκούν πάνω στη συνείδηση των μαζών .
Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η τραπεζοκρατία δεν αποτελεί φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ή ιστορική αναγκαιότητα αλλά είναι έργο συγκεκριμένης πολιτικής βούλησης , συνωμοσιών , σχεδιασμών , παρεμβάσεων , βίας και πολύμορφου καταναγκασμού.
Συνεπώς η αντιμετώπιση της τραπεζοκρατίας που είναι μια σύγχρονη μορφή παγκόσμιας τυραννίας και σκοταδισμού δεν μπορεί να συντελεσθεί σε μια χώρα αλλά παγκόσμια και μέσα από σύνολα χωρών. Τούτο σημαίνει πως απαιτείται μια κοινή ιδεολογία που ταυτόχρονα να λαμβάνει υπόψιν και τα τοπικά – εθνικά συμβαιβηκότα.
Η ιδεολογία αυτή που φέρει στον πυρήνα της την εναντίωση στην παγκόσμια εξουσία των τραπεζιτών με την συνδρομή των ντόπιων ολιγαρχιών είναι σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα η τρίτη ιδεολογία του φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού που στα δικά μας δεδομένα παίρνει την μορφή που εμείς της δίδουμε , του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού.
Με λίγα λόγια , δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα ο αγώνας μας κατά της παγκόσμιας τυραννίας του χρήματος και της τοκογλυφίας εάν δεν ενωθούμε σε ένα μέτωπο όλοι οι Ευρωπαίοι και εν γένει λευκοί εθμικοκοινωνιστές, εθνικοσοσιαλιστές και φασίστες.
Η ιστορία παίρνει την ροπή που της δίνουν τα δρώντα υποκείμενα και αυτή την περίοδο το κυρίαρχο δρον υποκείμενο είναι οι ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι αδελφωμένοι και συνεργαζόμενοι στο ανόσιο έργο της καταλήστευσης των εθνών και της εργασίας των λαών.
Αυτή την ροπή μπορούμε να την αλλάξουμε με την δική μας θέληση , την δική μας παρέμβαση που θα φτάσει στην αποφασιστική σύγκρουση των δυνάμεων της τρίτης ιδεολογίας με τις δυνάμεις της τυραννίας και του σκοταδισμού.

Υπεράνω όλων ο εθνικοκοινωνικός στρατός.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ