Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Λουκάς Σταύρου : Εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ξεσηκωθείτε


Όλα τα φερέφωνα του τυραννικού ταξικού ολιγαρχικού συστήματος , δημοσιογράφοι , πολιτικάντηδες , κομματάρχες και διάφοροι μισθοφόροι ( που έχουν μισθόν από τους φόρους του λαού ) διαλαλούν πως θα ήταν κατάντημα να φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα ενάντια στον εργαζόμενο του δημοσίου ( εννοώντας και τους ημικρατικούς).
Δηλαδή ζητούν να αποσιωπήσουμε την τεράστια αδικία που υπόκειται ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και την αγεφύρωτη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτόν και τον εργαζόμενο στον δημόσιο τομέα.
Ο συνδικαλισμένος δημόσιο-υπάλληλος με την συνεργασία των κομμάτων κατόρθωσε να εξασφαλίσει πρώτα από όλα μονιμότητα ( κάτι που δεν έχει ο ιδιωτικός εργάτης ) , υψηλούς μισθούς και πριγκιπικά δικαιώματα που ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα δεν θα τα δει ούτε στο όνειρο του.
Εκτός αυτού , ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα έχει να αντιμετωπίσει και τον μετανάστη πρώτα τον κοινοτικό , Βούλγαρο , Ρουμάνο , Πολωνό κλπ και κατόπιν τον ασιάτη και τον αφρικανό , οι οποίοι μάλιστα τυγχάνουν υποστήριξης από διάφορες οργανώσεις που τρέφονται από το δημόσιο .
Το αποτέλεσμα είναι να εξευτελίζει το μεροκάματο του , να προσφέρει την εργασία του όσα όσα στα πλαίσια της αβεβαιότητας και του ανταγωνισμού ή να ρίχνεται στο περιθώριο της ζωής ως άνεργος και αν τύχει τα βράδια και περάσει έξω από κάποια ταβέρνα θα ακούσει τους δημόσιους υπαλλήλους μαζί με τους ολιγάρχες και τους κομματάρχες να χαχανίζουν και να τραγουδούν ως συνήθως το “φτωχολογιά για σε σένα κάθε μου τραγούδι” ή το άλλο εκείνο “ άπονη ζωή μας πέταξες στου δρόμου την άκρη , μας αδίκησες κλπ” .
Μας καλούν λοιπόν οι διάφοροι κίναιδοι του συστήματος να αποκρύψουμε αυτήν την τρομερή ανισότητα και να διδάξουμε στον εργαζόμενο την καρτερία , όπως κάνουν οι παπάδες , αυτά τα μαυροφόρα παράσιτα της κοινωνίας που έργο τους είναι να ξεσκίζουν τις ψυχές και τα δημόσια ταμεία . Να διδάξουμε στον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα να αποδεχθεί την άθλια μοίρα του σκλάβου χάριν λένε της κοινωνικής συνοχής. Τι λέτε ρε αλήτες;
Καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα σε ριζική εναντίωση στην ανισότητα που επέβαλε το σύστημα της τραπεζοκρατίας , του κοινοβουλευτισμού , του κρατισμού , της συμβίωσης κράτους και κομμάτων , κράτους και εκκλησίας , κράτους και τραπεζών , κράτους και ολιγαρχίας, κράτους και δημοσίων υπαλλήλων .
Η ανισότητα αυτή την οποία στηρίζουν προ πάντων  κομουνιστές και εθνικόφρονες  αρχισυνδικαλιστές του δημοσίου τομέα θα καταλυθεί μόνο σε ένα νέο κράτος , στο κράτος της τρίτης ιδεολογίας , το κράτος του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού που συνενώνει όλα τα στοιχεία και αξιοποιεί τις εμπειρίες του φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού.
Εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ξεσηκωθείτε .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ