Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Νέα δανεικά ζητά το κουβέρνο Αναστασιάδη


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη χρειάζεται και άλλα δάνεια διότι προφανώς αυτά που πήρε από την τρόικα δεν αρκούν για να θρέψουν το μαμούθ του δημοσιοϋπαλληλικού παρασιτισμού.
Για να ανοίξει δρόμους προς νέα δάνεια , νέους τόκους και νέες διασφαλίσεις , εννοείται προς τους νέους δανειστές της ανοικτής αγοράς , φροντίζουν ήδη οι λεγόμενοι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης που είναι όργανα των διεθνών τοκογλύφων.
Ενώ η παραγωγή μειώθηκε μέχρι ανυπαρξίας το κοινωνικό κράτος διαλύθηκε και η φορολογία αυξήθηκε κατακόρυφα , το κουβέρνο Αναστασιάδη θέλει να καταβροχθίσει και αλλά δανεικά.
Από που θα πληρωθούν αυτά τα νέα δανεικά ;
Από την εργασία του λαού που θα σκλαβωθεί για 400 και πλέον χρόνια όπως στην οθωμανική κατοχή και από τον γεωφυσικό πλούτο της Κύπρου που θα περάσει στα χέρια των ξένων δανειστών.
Όμως εσύ πονηρέ ελληνοκύπριε δεν ακούς αυτές τις κινδυνολογίες , διότι ο κομματάρχης και ο βουλευτής της γειτονιάς σου υποσχέθηκαν πως θα διορίσουν  το παιδί σου στο δημόσιο άμα το κουβέρνο πάρει τα δανεικά με τα οποία θα ανοίξει δουλειές με φούντες.
Κάτι ξέρεις εσύ για αυτό δεν μιλάς . Άντε και καλή διασκέδαση.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ