Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Παράθυρο ευκαιρίας για τις ΗΠΑ ο ενδοτισμός του Αναστασιάδη

Οι ΗΠΑ βλέπουν παράθυρο ευκαιρίας για γενική διευθέτηση του κυπριακού και καλούν τις “δύο πλευρές” να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία.
Στα πλαίσια των μυστικών σχεδιασμών τους καλωσορίζουν την άτυπη συνάντηση Ανατασιάδη – Έρογλου την ερχόμενη Δευτέρα.
Σε αυτή τη περίοδο όπου η παρουσία της Ρωσίας στη Συρία ανάγκασε τον αμερικανοσιωνιστικό επεκτατισμό να υποχωρήσει και να ακυρώσει ή αναβάλει τα σχέδια της εισβολής , οι Αμερικανοί επείγονται να δημιουργήσουν ένα τουρκικό κρατίδιο στη κατεχόμενη Κύπρο , μέσω του οποίου θα ελέγχουν ολόκληρη την Κύπρο και θα ενισχύσουν τη κυριαρχία τους στην Ανατολικλή Μεσόγειο .
Οπότε το παράθυρο ευκαιρίας για τους Αμερικανούς είναι ο άκρατος φιλο-νατοϊσμός και φιλοαμερικανισμός του Νίκου Αναστασιάδη ως και ο ακραίος ενδοτισμός του.

Έλληνες γρηγορείτε.
Πάνω στη βάση των δύο θεμελιωδών αρχών που περιγράφουμε πιο κάτω θα ορθώσουμε την αντίσταση μας στα σχέδια των μειοδοτών , των κατακτητών και των αμερικανοσιωνιστών.
Πρώτο : του δικαιώματος της αυτοθέσμισης του συντάγματος μας ως της ριζικής αρχής της αυτοδιάθεσης , της αυτονομίας και της δημοκρατίας .
Και δεύτερο : της άρνησης αποδοχής του ψευδοδικαίου που θα παραχθεί από την πρωταρχική αδικία της τουρκικής εισβολής και των αποτελεσμάτων της.

Να αναφέρουμε εδώ πως η λεγόμενος “μετασχηματισμός” της κυπριακής δημοκρατίας , περί του οποίου κόπτεται και ο μειοδότης Λιλλήκας , είναι μια απάτη των προδοτο-κατακτητών.
Η υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας αναδύθηκε από το αίμα των ηρώων της ΕΟΚΑ και κανένας δεν δικαιούται να την αναιρέσει. Εκείνο που επείγει να αναιρεθεί είναι το κατακτητικό και διαιρετικό σύνταγμα της Ζυρίχης το οποίο δεν εξεπήγασε απο την λαϊκή βούληση με προεξάρχουσα τη βούληση των αγωνιστών της ΕΟΚΑ αλλά σφυρηλατήθηκε από τους κατακτητές και προσυπογράφηκε από τους προδότες με την στήριξη μιας αναφυόμενης κυπριακής ολιγαρχίας -πλουτοκρατίας.
Για αυτό το λόγο ο αγών για την αποτίναξη αυτής της Ζυριχικής τυραννίας είναι αγών εθνικός και κοινωνικός .
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θα αντισταθούμε στη μετάβαση από το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα σε ένα δεύτερο απεχθέστερο του πρώτου. Εκείνο που απαιτούμε είναι την κατάργηση του κατακτητικού συντάγματος που σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας και την θέσμιση του πρώτου ελεύθερου δημοκρατικού συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας που θα προέλθει από τις λαϊκές συνελεύσεις των τοπικών κοινοτήτων και των παραγωγικών ενώσεων.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ