Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΕΊΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ

Η είδηση ότι βρέθηκε και εξουδετερώθηκε βόμβα μεγάλης ισχύος που σύμφωνα με την αστυνομία δεν εξερράγη για άγνωστους λόγους , απέναντι από σχολείο και δίπλα από βενζινάδικο στη Λάρνακα , σοκάρει και προβληματίζει.
Τι σχεδιάζουν οι εχθροί της Κύπρου ;
Τα ανοικτά οδοφράγματα και οι εναγκαλισμοί των κρατούντων και ενός τμήματος του λαού με τους τούρκους κατακτητές , είναι πηγή δεινών και στο παρόν και στο μέλλον.

Η ημικατεχόμενη πατρίδα μας , υπό την διακυβέρνηση του προδοτικού Ζυριχικού κατεστημένου , έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι , όπου διακινούνται ελεύθερα , όπλα , ναρκωτικά , πορνεία , λαθρομετανάστευση , πράκτορες του εχθρού .
Αν παράλληλα με όλα αυτά εκκολάπτεται και παρακράτος μέσα από το βαθύ κράτος της αστικής τυραννίας , τότε μαύρα σύννεφα θα σκεπάσουν τον ουρανό της Κύπρου.
Με δεδομένο ότι η δολοφονική έκρηξη στο Μαρί δεν εξιχνιάστηκε και κουκουλώθηκε με την καταδίκη ενός υπουργού που τον κορόιδευαν οι ειδήμονες ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από τα κοντέινερ , πρέπει να αναμένουμε πολλά και διάφορα κτυπήματα πιο οδυνηρά και πιο καταστροφικά από την έκρηξη στο Μαρί.
Ο κυπριακός λαός είναι απροστάτευτος και εκτεθειμένος σε κάθε σκοτεινή επιβουλή.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ