Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ


Η απόφαση των κρατούντων να απορρίψει τα εμβλήματα που θα συνόδευαν τα ονόματα των ανεξάρτητων υποψηφίων του ΕΔΗΚ, Λουκά Σταύρου και Αντώνη Πιερίδη ακύρωσε στην ουσία τη προεκλογική μας εκστρατεία.
Οι αιτιολογίες που προβάλλουν οι κρατούντες είναι πρόχειρες και επικίνδυνες. Πρόχειρες γιατί συνδέουν το ηλιακό σύμβολο του ισοσκελούς ΜΑΙΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ με θρησκευτικά σύμβολα , πράγμα που αποκαλύπτει την αμάθεια τους και επικίνδυνες διότι για πρώτη φορά απαγορεύουν τη χρήση του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ από εμάς τους έλληνες με την αιτιολογία ότι προσομοιάζει με εθνικό σύμβολο τρίτης χώρας. Αγνοούν βέβαια οι γραμματείς και φαρισαίοι ότι ο δικέφαλος αετός απαντάται στα σύμβολα και αναθήματα του ναού της Ορθίας Αρτέμιδος στη Σπάρτη που επανεμφανίζεται στην ιστορία μας στην αυτοκρατορία της Νίκαιας ως ιερό σύμβολο επανελλήνισης και ανακατάληψης της Κωνσταντινούπολης που λεηλατήθηκε από τους Φράγκους το 1204. Ο δικέφαλος αετός του κόμματος μας είναι παραλλαγή αυτού του πανάρχαιου ελληνικού συμβόλου και φέρει τσεκούρι και στάχυ. Ως εκ τούτου δεν είναι πιστό αντίγραφο οποιασδήποτε άλλης παράστασης του δικέφαλου αετού.
Το κατεστημένο ενοχλημένο από την εθνικοκοινωνική μας ιδεολογία και τον ξεκάθαρο και τολμηρό πολιτικό μας λόγο , μετέρχεται κάθε μέσον για να μας πλήξει, να μας φιμώσει , να προκαλέσει σύγχυση στο εκλογικό σώμα. Νομίζουν με αυτά τα γελοία τεχνάσματα ότι θα ανακόψουν την ιδεολογική και πολιτική αντεπίθεση του έθνους που θα πέσει σαν κεραυνός πάνω στα κεφάλια των προδοτών.
Και ένα τελευταίο. Ας μη νομίσουν ότι τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Ο ποιητής του ελληνικού έθνους , ο μέγας Όμηρος , μας δίδαξε πως όταν είσαι μέσα στη σπηλιά του κύκλωπα δεν αναζητάς τις τέλειες συνθήκες ζωής, αλλά προετοιμάζεσαι για την στιγμή εκείνη που ο πυρωμένος δαυλός από την ανθρακιά που ζεσταίνεται το σιχαμερό κτήνος , θα καρφωθεί με μίσος καταμεσής του τερατώδους οφθαλμού του.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ