Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ , ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΗΚ

Μετά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν και την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε τις βάσεις μιας νέας στρατηγικής και να γίνουν κάποιες κινήσεις που θα μας απεγκλώβιζαν απο τα λάθη και τις προδοσίες του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως το αγγλόδουλο κατεστημένο εξακολούθησε τη γραμμή του ολέθρου .Οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν σε εναρμόνιση και αξιοποίηση των νέων δεδομένων ήσαν οι ακόλουθες:
-Ένταξη στον συνεταιρισμό για την ειρήνη.
-Ενδυνάμωση της άμυνας μας και αναβάθμιση του ενιαίου αμυντικού δόγματος.
-Απόρριψη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και κατάθεση πρότασης Ευρωπαϊκής Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι τρεις αυτές κινήσεις θα εγίνονταν με την προϋπόθεση της καταγγελίας των συνθηκών εγγυήσεως και συμμαχίας που μας επεβλήθησαν απο τους άγγλους κατακτητές ,την αναθέσμιση του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης μέσα απο την λαϊκή βούληση.Διότι είμαστε το μοναδικό κράτος της Ευρωπαϊκής ένωσης που το σύνταγμα του δεν προέκυψε μέσα απο τη λαϊκή βούληση αλλά απο την βία των κατακτητών ,την αμφισβήτηση του καθεστώτος των βάσεων μέσα απο προτάσεις που θα προκαλούσαν το στρατηγικό ενδιαφέρον της Ε.Ε..
Αντί αυτών ολισθήσαμε στο αίσχος της 6ης Ιουλίου του 2006 και επαναφέραμε στο προσκήνιο τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία . Από το σημείο αυτό κατρακυλήσαμε στην 23η Μαΐου όπου αποδεχθήκαμε συνεταιριστικό κράτος και στη συνέχεια σε όλες εκείνες τις απαράδεκτες υποχωρήσεις που συνθέτουν την Πρόταση ή λύση Χριστόφια που είναι το αποκορύφωμα του εθνικού εξευτελισμού και του ραγιαδισμού.
Παρ' όλα αυτά όμως υπάρχει ελπίδα Αν ο λαός αποφασίσει να φέρει στο προσκήνιο νέες πολιτικές δυνάμεις αποφασισμένες να εναντιωθούν στην υποχώρηση και να εγκαθιδρύσουν τη στρατηγική της απελευθέρωσης , τότε όλα μπορούν να κερδηθούν και η πατρίδα μας να δει μέρες ελπίδας που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση της.
Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα . Οι ερχόμενες βουλευτικές εκλογές είναι μια ευκαιρία να δώσει ο λαός φωνή στους εθνικιστές . Τότε θα θέσει σε ενέργεια τις τρομερές και ανυποχώρητες δυνάμεις της αλλαγής και της ελπίδας.Ψηφίστε το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (ΕΔΗΚ) , για να έχετε μια λαϊκή φωνή μέσα στη βουλή των αντιπροσώπων και για να ακούσετε επιτέλους τον ήχο της γροθιάς σας , της αγανάκτησης και της οργής σας , απάνω στο τραπέζι που λαμβάνονται οι αποφάσεις για το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ