Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ


Είναι απορίας άξιον πως εξαφανίστηκαν τα τρία μηδενικά από το χρέος της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΕ προς το δημόσιο. Λάθος μεγάλο λένε , των γραμματέων και των λογιστάδων , αναβίβαζαν το χρέος από 170.000 ευρώ (εκατό εβδομήντα χιλιάδες) σε εκατό εβδομήντα εκατομμύρια (170.000.000).Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να σταματήσει να κατηγορείται άδικα η εκκλησία εξαιτίας της τύφλας των λογιστάδων.
Εκείνο όμως που μας φοβίζει είναι μήπως πίσω από την ταχυδακτυλουργική εξαφάνιση των τριών μηδενικών κρύβεται κάποια συνεννόηση του ιερατείου με τους κρατούντες , στο εθνικό ζήτημα.Με δεδομένη τη θέση του αρχιεπισκόπου κ. Χρυσοστόμου υπέρ της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με το πρόσθετο του σωστού περιεχομένου , οι υποψίες αυτές παύουν να είναι αίολες και αβάσιμες. Άλλωστε ο υπερπατριωτισμός του αρχιεπισκόπου περί άρσης των υπερπροσφορών Χριστόφια για παραμονή εποίκων και εκ περιτροπής προεδρίας , δεν αίρει ταυτόχρονα και την στήριξη της διζωνικότητας την οποία η εκκλησία απεδέχθη από το 1977, με την προδοτική συμφωνία Μακαρίου - Ντενκτάς.
Όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε πως το εκκλησιαστικο-πολιτικό κατεστημένο προχωρεί σε κάθε μορφή υποχώρησης και προδοσίας υπό τη κάλυψη υπερπατριωτικών βρυχηθμών. Κτυπούν τα τύμπανα του υπέρ-πατριωτισμού για να καλύψουν τις οιμωγές της βιαζομένης πατρίδος .
Ότι και να συμβαίνει όμως , θα το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και θα καταγγείλουμε στο ελληνικό έθνος κάθε μορφή μειοδοσίας. Αναφορικά με τα χρέη και τις επιχειρήσεις της εκκλησίας , εμείς οι εθνικοδημοκράτες έχουμε να πούμε πως , στηρίζουμε την οικονομία της κοινωνίας ενάντια σε κάθε μορφή συρρίκνωσης του υγιούς ανταγωνισμού ,επέκτασης των μονοπωλίων και συσσώρευσης του κεφαλαίου σε λίγα χέρια . Η εκκλησία μετατρέπει τον τίμιο οβολό του λαού σε ληστρικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο , για αυτό και εμείς θα διεκδικήσουμε την εθνικοποίηση της ληστρικής εκκλησιαστικής περιουσίας , μέσα από την ισχύ ενός εθνικοκοινωνικού κράτους.
Θα στηρίξουμε την πολεμική βιομηχανία του έθνους μέ την εθνικοποίηση του συσσωρευμένου παρασιτικού πλούτου.Προς τη κατεύθυνση αυτή είναι απαραίτητη η κοινή γραμμή με την Ελλάδα . Μια Ελλάδα που απειλήται από παντού πρέπει να πάρει το πλούτο που της έκλεψαν διάφορες φατρίες , μέσα από συνθήκες περιορισμένης εθνικής και λαϊκής ελευθερίας και να δημιουργήσει μια πανίσχυρη πολεμική βιομηχανία.Αυτή θα είναι η βάση της ανεξαρτησίας της και της αμυντικής της ισχύος .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ