Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Φυλλάδιο που διανεμήθηκε στην Εκδήλωση

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Έλληνες ,

Το πολιτικό κατεστημένο ξεπουλά τη πατρίδα μας στους τούρκους και άγγλους κατακτητές .

Μέσα από σειρά επίορκων πράξεων , προδοσιών , ενδοτικών υποχωρήσεων και ανθελληνικών συμφωνιών , φτάνει στη τελευταία φάση της αποδοχής και νομιμοποίησης των στόχων της τουρκικής εισβολής .

Από την προδοσία της συμφωνίας κορυφής του 1977 , όπου καθόριζε το περιεχόμενο της διζονικότητας και του συνιστώντος τουρκικού κρατιδίου , σύρουν τη πατρίδα στο αίσχος του ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ , που θα μείνει στην ιστορία ως το τελικό άνοιγμα των πυλών στο τουρκικό επεκτατισμό .

Η οθωμανική και αποικιοκρατική λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο ξερίζωμα του ελληνισμού από τα χώματα του και στον ολοκληρωτικό εποικισμό της Κύπρου από τουρκικούς πληθυσμούς .

Μόνο ένας δρόμος απέμεινε για να κρατήσουμε τη γη μας ελληνική όπως τη παραλάβαμε μέσα από τους αιματηρούς αγώνες των πατέρων μας :

Να αντιτάξουμε στη πολιτική της υποχώρησης τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ .

Να υπερασπιστούμε την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που έχουμε σήμερα και να διεκδικήσουμε την επέκταση της κυριαρχίας της στις κατεχόμενες περιοχές της .

Να επιδοθούμε σε ένα νομικό και διπλωματικό αγώνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διεθνώς , για την εμπέδωση του δικαίου μας και την επιβολή του Ευρωπαϊκού κεκτημένου και των αρχών του διεθνούς δικαίου .

Να αναβαθμίσουμε την άμυνα μας σε σχέση με την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή αμυντική συναντίληψη .

Να σταματήσουμε ακαριαία κάθε οικονομική ενίσχυση της τουρκικής κατοχής με άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων .

Να καταγγείλουμε την τουρκοκυπριακή μειονότητα ως συνεργό και συνένοχο της κατοχής .

Να δυναμώσουμε το πολιτικό όργανο μάχης των ελλήνων της Κύπρου , το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ , που η δράση του θα καθορίσει τις εξελίξεις σύμφωνα με την εθνική θέληση .

Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στη νίκη και νάχουμε πάντα στη καρδιά μας πως η ιστορία των ελεύθερων εθνών δεν γράφεται με το μελάνι , αλλά με το αίμα των ηρώων .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( Ε.ΔΗ.Κ.)

edikcyprus.blogspot.com