Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Συμπεράσματα Δικαστικών Αποφάσεων για τις περιουσίες των Ελλήνων στα κατεχόμενα


Αγαπητοί μας,
Οι Αποφάσεις «Αποστολίδη κατά Orams» και «Ιωαννίδη κατά Cagner» καλύπτουν ΚΑΘΕ σφετεριστή των περιουσιών στην κατεχόμενη Κύπρο. Η μεν πρώτη τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, η δε δεύτερη τους ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ.
Οι αποφάσεις των δύο ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ Δικαστηρίων Αγγλίας και Κύπρου, ξεκινούν και τελειώνουν στο γεγονός, ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ΕΙΝΑΙ ισότιμο Κράτος-μέλος της ΕΕ, κυρίαρχο επί ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του εδάφους της Νήσου και επισφραγίζουν ότι ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ είναι απαραβίαστο ανθρώπινο δικαίωμα. ΚΑΝΕΝΑΣ -ούτε οι δύο Διαπραγματευτές- έχουν το δικαίωμα να το παζαρεύουν.
Βάσει των δύο ευρωπαϊκών και τελεσίδικων πλέον αποφάσεων, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
Ερμηνεύοντας τις δύο Αποφάσεις, αβίαστα συμπεραίνουμε ότι αυτές επεκτείνονται και επί ΟΛΩΝ των άλλων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών επί των οποίων βασίζεται η ΕΕ, που είναι εξ ίσου ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ δικαιώματα ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ Ευρωπαίο Πολίτη.
ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, οι «διαπραγματεύσεις» καταλήξουν σε «σχέδιο» που οι πρόνοιες του παραβιάζουν ΕΣΤΩ ΕΝΑ ευρωπαϊκό δικαίωμα των Κυπρίων Ευρωπαίων Πολιτών, όπως λ.χ. το δικαίωμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ρατσιστική εκ περιτροπής προεδρία και σταθμισμένη ψήφο ή το δικαίωμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με νομιμοποίηση του εποικισμού και αποποίηση του δικαιώματος αυτο-άμυνας του Κράτους ή του δικαιώματος της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ή ιδιαίτερα με ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του υπάρχοντος Ευρωπαϊκού Κράτους και αντικατάσταση του με οποιοδήποτε μόρφωμα ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ κλπ, το «σχέδιο» θα είναι εξ ορισμού ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και θα μπορεί ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ στο Ανώτατο Δικαστήριο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με αίτημα την ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
ΕΑΝ το Ανώτατο Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας ΔΕΝ ικανοποιήσει, θα μπορεί να αχθεί ενώπιον της ευρωπαϊκής Δικαιοσύνης, όπου ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρξει αποτέλεσμα.
Η προσφυγή (ή προσφυγές) θα μπορούν να καταχωρηθούν από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον (δηλαδή κάθε ΝΟΜΙΜΟ Κύπριο Πολίτη) και θα συνοδεύονται με αίτηση για ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, που θα απαγορεύουν τη διενέργεια Δημοψηφίσματος ΜΕΧΡΙ την τελική εκδίκαση.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι τα ανωτέρω αποτελούν ορθή νομική ερμηνεία, με σίγουρο αποτέλεσμα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Πάνος Ιωαννίδης
Πρόεδρος