Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ = ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ , ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑΞΕΩΣ Ή ΦΑΤΡΙΑΣ..
ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ .
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ = ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ .
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ, ΑΠΟ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ, ΑΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.
ΚΟΜΜΑ = ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ..