Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Εχθροί του έθνους και του κυπριακού ελληνισμού είναι οι Τούρκοι εισβολείς και κατακτητές , οι τουρκοκύπριοι συνεργάτες των και συνκατακτητές της γης μας . Οι Άγγλοι επίσης προστίθενται στους θανάσιμους εχθρούς μας , όχι μόνο από το γεγονός ότι κατέχουν ελληνική γή , τις στρατιωτικές βάσεις , αλλά και ως μια δύναμη που παρεμβαίνει μέσω διαφόρων μηχανισμών και καθορίζει τις πολιτικές μας επιλογές .Μαζί με αυτούς συναρμόζεται και συνεργάζεται και ο σιωνισμός . Πολλαπλά γεωστρατηγικά συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ επιτάσσουν αυτή τη συνεργασία τούρκων , άγγλων και εβραιοσιωνιστών .Απώτερος στόχος αυτών των δυνάμεων είναι η αποκοπή της Κύπρου από τον ελληνισμό γεωπολιτικά αλλά και εθνολογικά Θέλουν να ξεριζώσουν τον ελληνισμό από τα χώματα της Κύπρου .

Απέναντι αυτών των εχθρών θα έπρεπε να στέκεται σύσσωμο το έθνος αποφασισμένο να κρατήσει τη γη του , τον πολιτισμό του , την κυριαρχία του .

Αντί αυτού , παρελαύνει ένα άθλιο και διεφθαρμένο καταστημένο , οικονομικό , πνευματικό , πολιτικό που αναδίδει από τα βορβορώδη έγκατα του , την ητ6τοπάθεια , τη ταπείνωση και προάγει εμπράκτως την υποχωρητικότητα .Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με ένα κατεστημένο που μέσα από σκοτεινές διαδρομές καταλήγει στην αποδοχή και σταδιακή εφαρμογή των σχεδίων του εχθρού . Πως πρέπει να ονομάσουμε αυτούς τους ανθρώπους ; Μήπως πατριώτες , μήπως εθνάρχες , ελληναράδες προς τους οποίους οφείλομε τιμή και υπακοή και σέβας ;Μήπως είναι οι άνθρωποι των καλών προθέσεων που κάνουν τα λαθάκια τους για τα οποία οφείλουμε επιτέλους κάποια επιείκεια ;Είναι μήπως οι μεγάλοι ηγέτες που έτυχαν απλώς σε δύσκολους καιρούς ;Μήπως είναι οι σοφοί και θεόσταλτοι ηγέτες τους οποίους εμείς οι κοινοί θνητοί του χυδαίου όχλου και λαουτζίκου αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη βαθυστόχαστη πολιτική τους ;

Όχι κύριοι , επιτέλους πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους . Δεν είναι θεόσταλτοι , ούτε εθνάρχες , ούτε μεγαλοφυείς και καλόπιστοι πατριώτες που ξεγελάσθηκαν από τους πονηρούς εχθρούς .Είναι γλοιώδη υποκείμενα και σιχαμερά σκουλήκια που ανατράφηκαν μέσα στους υπονόμους του ανθελληνισμού , ελεεινοί και κατάπτυστοι προδότες που εξυπηρετούν τα σχέδια των εχθρών μας , που ξεπουλούν τη γη των πατέρων μας , που κατασπαράττουν τα οράματα του ελληνισμού μας .

Στολίστε με την όψη τους τα δημόσια κτίρια όσο θέλετε , στήστε τους αγάλματα στις πλατείες , λατρέψετε τους , χρηματοθήρες της εξουσίας και βδέλλες που απομυζάτε το αίμα του ελληνικού λαού της Κύπρου .Για μας θα συγκαταλέγονται στους εχθρούς του ελληνισμού και όταν έρθει η ώρα της λαϊκής κρίσης θα αντιμετωπισθούν ως τοιούτοι . ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .