Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ο Αναστασιάδης ενώ μειοδοτεί εκφοβίζει


Ο κ. Αναστασιάδης επισείει τον κίνδυνο της οριστικής διχοτόμησης προκειμένου να περάσει την αποδοχή της τουρκοσυνεταιριστικής λύσης της Δ.Δ.Ο..
Εμείς καταγγέλλουμε το κατεστημένο πως με την ενδοτική και ενίοτε προδοτική πολιτική του οδήγησε τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Απο τις συμφωνίες κορυφής Μακαρίου - Ντενκτάς μέχρι το κοινό ανακοινωθέν Αναστασιάδη - Έρογλου ακολουθήθηκε ή ίδια πολιτική αναγνώρισης αυτοδικοικούμενης ζώνης στα κατεχόμενα και συμμετοχής της σε ένα μόρφωμα ομοσπονδίας ή συνομοσπονδίας δια του οποίου η Τουρκία θα μπορεί να ασκεί γεωπολιτική κυριαρχία σε ολόκληρη την Κύπρο.
Το πολιτικό κατεστημένο ουδέποτε κατήγγειλε την κατοχή στη βάση της εδαφικής ζώνης που άρπαξε με την εισβολή .
Τουναντίον συνέργησε στην μεταφορά και εγκατάσταση των “τουρκοκυπρίων” σε αυτή την ζώνη με την 3η Βιέννη.
Το πολιτικό κατεστημένο αντί να καταγγείλει το μόρφωμα που δημιούργησε η εισβολή , του αναγνώρισε το δικαίωμα να ονομαστεί συνιστώσα πολιτεία σε ένα νέο τουρκοσυνεταιριστικό μόρφωμα που θα αντικαταστήσει την κυπριακή δημοκρατία .
Συνεπώς αν ο κ. Αναστασιάδης δεν επιθυμεί διχοτόμηση όπως λέγει , ας καταγγείλει το κατοχικό μόρφωμα και ας υπερασπιστεί την κυπριακή δημοκρατία και το δικαίωμα της να ανακτήσει την κατεχόμενη επικράτεια της.


Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού