Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός είναι τυραννία


Οι αποκαλύψεις στο θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων ( ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ) από τραπεζίτες και πλουτοκράτες που θεμελιώνουν μια συμβιωτική σχέση ανάμεσα στην ολιγαρχία του πλούτου και τις κομματικές συμμορίες , δεν είναι ούτε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες.
Όσο θα υπάρχει το σύστημα της τραπεζοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού θα υπάρχει και η συμβίωση μεταξύ τους , με αποτέλεσμα να συνθλίβεται κάθε δυνατότητα λαϊκής κυριαρχίας και λαϊκής εξουσίας.
Η επιστροφή των χρημάτων όπως προτείνει ο ΔΗ.ΣΥ παραδεχόμενος τον χρηματισμό του  ( εδώ) , (εδώ) από την FOCUS , ή ενδεχομένως η τιμωρία κάποιων ενόχων και κλεφτών , δεν αποτελεί λύση του προβλήματος. Διότι το σύστημα θα αναπαράξει άλλους απατεώνες και αγύρτες μέσα από το ανεξάντλητο καζάνι της φαυλοκρατίας.
Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να τεθεί σε προοπτική διόρθωσης με κανένα τρόπο.
Μοναδική τίμια αντιμετώπιση του , είναι η επαναστατική κατεδάφιση του και η ανάδειξη της λαϊκής εξουσίας ως αντιπροσώπευσης των τοπικών κοινοτήτων και των παραγωγικών ενώσεων υπό το πνεύμα του εθνικοκοινωνισμού , της υπεράσπισης των αξιών του εθνοφυλετισμού και του κοινωνισμού επί της αρχής της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ανακλητής αντιπροσώπευσης.
Κανένας συμβιβασμός με το σύστημα , μέχρι να πέσει η λαιμητόμος οργή στους φαύλους υπερασπιστές του και καταπατητές της λαϊκής κυριαρχίας.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ
ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής