Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο κίβδηλος "εθνικισμός" της ακροδεξιάς

Έλληνα μην σε ξεγελούν τα κούφια συνθήματα της ΔΗΘΕΝ εθνικιστικής ακροδεξιάς.
Η ακροδεξιά που ενδύεται τον μανδύα του ελληνικού εθνικισμού , προσκυνά την ολιγαρχία και αποδέχεται το τραπεζικό σύστημα και τον χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό.
Η ακροδεξιά είναι όργανο της κομματοκρατίας και στυλοβάτης του συμμορίτικου κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , ενώ στα μπαλκόνια βρυχάται κατά της δημοκρατίας και στα υπόγεια απεργάζεται δικτατορίες και πολιτικά σωφρονιστήρια.

Είναι ψυχή τε και σώματι κολλημένη με την εκκλησιοκρατία και την “άνωθεν” προερχόμενη εξουσία.
Είναι υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εθνοκτόνων μηχανισμών της όπως τον μηχανισμό υποδούλωσης στο ευρώ.
Είναι πολιτισμικώς προσκολλημένη στον βυζαντινισμό και εχθρός κάθε δημιουργικής ελευθερίας και επανελλήνισης .
Η ακροδεξιά είναι ο κίβδηλος “εθνικισμός” του συστήματος που τον χρησιμοποιεί ως εργαλείο χειραγώγησης της υποταγμένης μάζας που παράγει το ίδιο το σύστημα.

Έλληνα σκέψου και αποφάσισε.
  • Εμείς οι εθνικοινωνιστές είμαστε εναντίον του συστήματος της ολιγαρχίας που παράγεται από την συσσώρευση πλούτου και εξουσίας σε λίγα χέρια και υπέρ του λαϊκού αντικαπιταλιστικού εθνικού αυτεξούσιου.
  • Εναντίον του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και κάθε μορφής δικτατορίας και υπέρ μιας εξουσίας πολυμερούς που θα παράγεται από τις παραγωγικές και κοινοτικές ενώσεις μέσα από την αρχή της λαϊκής συνέλευσης και της ανακλητής αντιπροσώπευσης.
  • Εναντίον του τραπεζικού συστήματος και της σχέσης του με το κράτος και υπέρ μιας μη τοκογλυφικής παραγωγικής ανακύκλησης του κεφαλαίου στην εθνική οικονομία.
  • Εναντίον της εκκλησιοκρατίας και υπέρ ενός κράτους λαϊκού και κοσμικού.
  • Είμαστε εναντίον του βυζαντινισμού που αποτελεί προσπάθεια αποκοπής μας από την αρχαιοελληνική μας παράδοση και παιδεία και υπέρ της επανελλήνισης και της αναστήλωσης των αξιών του ελληνικού κλασσικού πολιτισμού .
  • Είμαστε κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης και υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και σε εθνική ανεξαρτησία στη βάση της οποίας πρέπει να στηρίζονται οι σχέσεις του έθνους - κράτους με την διεθνή κοινότητα.

Τέλος η ακροδεξιά εμφανίζεται ως αντίθετη στη λαθρομετανάστευση ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την υποταγή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εκ της οποίας προκλήθηκε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στον εθνικό μας χώρο και την ίδια ώρα αγκαλιάζει και περιφρουρεί τους ντόπιους εργοδότες που δίνουν εργασία και στέγη στους ξένους κλείνοντας τη πόρτα στο εθνικό εργατικό δυναμικό.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ