Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Έλληνα πες ΟΧΙ στην εικονική πραγματικότητα


Ενώ η Τουρκία μετέτρεψε την κατεχόμενη Κύπρο σε επαρχία της και ταυτόχρονα προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει ως συνιστών κρατίδιο ή πολιτεία (δεν έχει καμία σημασία το όνομα) σε μια συνομοσπονδία, με σκοπό να εκτουρκίσει ολόκληρη την Κύπρο , οι κρατούντες στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας, ανίκανοι να την υπερασπιστούν και φερόμενοι ως “ελληνοκύπριοι” ακολουθούντες τα αίσχος της Ζυρίχης,  επιβάλλουν στην συνείδηση του υπνωτισμένου λαού την ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των συνομιλιών με την “τουρκοκυπριακή κοινότητα” για επανένωση της πατρίδος.

Πρώτον, ο λεγόμενος εκπρόσωπος των “τουρκοκυπρίων” εκπροσωπεί όχι τους εναπομείναντες “τουρκοκύπριους” αλλά το κατοχικό συνονθύλευμα των εποίκων υπό την ατσάλινη εξουσία του τουρκικού στρατού.
Δεύτερο , το κατοχικό συνονθύλευμα δεν έχει καμία εξουσία να αποφασίσει οτιδήποτε ως αυτοδύναμη  οντότητα, διότι η πραγματική εξουσία στα κατεχόμενα ασκείται από την Τουρκία.
Η λεγόμενη τουρκοκυπριακή κοινότητα είναι ένα εργαλείο του τουρκικού επεκτατισμού και ακολουθεί πιστά τις εντολές τις Τουρκίας
Αν επιτύχουν να περάσουν από την παρούσα κατάσταση στην συνομοσπονδία ή χαλαρή ομοσπονδία όπως την ονομάζει ο Αναστασιάδης, εξυπηρετώντας την τουρκική προπαγάνδα, τότε η Κύπρος παραδίδεται ολοκληρωτικά στην Τουρκία και αρχίζει η νέα φάση της τουρκικής επέκτασης στον νότο.
Υπάρχουν χιλιάδες μέθοδοι που μπορούν να επινοηθούν και να εφαρμοστούν ώστε να εξαναγκάσουν τον ελληνικό πληθυσμό να υποκύψει στην θέληση τους , να εγκαταλείψει την Κύπρο και εν τέλει  να απωθηθεί και αντικατασταθεί από μαζική εισροή τουρκικών πληθυσμών
Έλληνα της Κύπρου, αν δεν ξυπνήσεις και απελευθερωθείς από την εικονική πραγματικότητα που σου επέβαλαν οι μειοδότες , πολύ σύντομα θα θρηνήσεις επί των ερειπίων της ζωής σου.
Ξύπνα επιτέλους Έλληνα και ενδυνάμωσε  τον αγώνα των Ελλήνων εθνικοκοινωνιστών του Ε.ΔΗ.Κ. , για να πετάξουμε στα σκουπίδια την μακρά κατάπτυστη πολιτική του ραγιαδισμού, του ενδοτισμού και της προδοσίας και να εδραιώσουμε την στρατηγική της απελευθέρωσης.  

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ