Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η κυβέρνηση Τσίπρα προσδένει την Ελλάδα στην αμυντική ζώνη του Ισραήλ


Μετά την υποδούλωση της Ελλάδος στο τρίτο μνημόνιο με όρους εξοντωτικούς για τον ελληνικό λαό , η κυβέρνηση Τσίπρα μετατρέπει την χώρα σε στρατιωτική βάση του Ισραήλ, με πρόσχημα τον κίνδυνο που διατρέχει από τους ιρανικούς πυραύλους.
Σε κανονικές συνθήκες μόνο η αιτιολόγηση της πράξεωςθα έπρεπε να κινήσει τις ψυχιατρικές υπηρεσίες και να κλείσουν επειγόντως τους ψεκασμένους στο Δαφνί.

Στο τέλος ο ελληνικός λαός θα συρθεί σε πολέμους των εβραίων και του ΝΑΤΟ και θα πληρώσει με το αίμα των παιδιών του την προδοσία του ελλαδικού πολιτικού κατεστημένου.
Η κατάπτυστη συμφωνία παράδοσης του ελλαδικού χώρου στους στρατιωτικούς σχεδιασμούς του Ισραήλ, στα πλαίσια του από καιρό σφυρηλατούμενου άξονα Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος θα έχει τραγικότερες συνέπειες για την γειτνιάζουσα στο Ισραήλ , Κύπρο, που θα μετατραπεί σε αμυντικό βάθος του Ισραήλ και κατά ανάγκη θα αποτελέσει στόχο των αντιμαχομένων αραβικών δυνάμεων.
Πρέπει να δούμε την επέκταση της στρατιωτικής ζώνης του Ισραήλ ως ένα συμπλήρωμα της οικονομικής καθυπόταξης του ελληνισμού και να καταλάβουμε πως έχουμε να κάνουμε με ανδρείκελα προσκυνημένα στον σιωνισμό.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ