Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γροθιά στους εργοδότες των ξένων

Ο εποικισμός στα κατεχόμενα , η μετανάστευση κοινοτικών και η λαθρομετανάστευση έφεραν αυτό το άκρως επικίνδυνο αποτέλεσμα .
Μεγάλη ευθύνη φέρει και ο εργοδότης κύπριος που προσμετρά το όφελος από την φτηνή ή ανασφάλιστη εργασία προς ξένους και αγνοεί τον όλεθρο που πνίγει την πατρίδα.

Ενώ αν έδινε εργασία στο κύπριο το όφελος θα ήταν πολλαπλό . Διότι πρώτα από όλα τα λεφτά που θα του έδινε τηρώντας τις εργασιακές και ασφαλιστικές συμβάσεις θα έμεναν στο τόπο μας και θα ανακυκλώνονταν αναπτυξιακά στην ντόπια αγορά. Ενώ δίνοντας εργασία στους ξένους , κοινοτικούς και αφρικανο-ασιάτες τα λεφτά φεύγουν εκτός Κύπρου αφενός και αφετέρου ο ντόπιος πληθυσμός μένει άνεργος και αναγκάζεται να μεταναστεύσει.
Το αποτέλεσμα αυτής της κοντόφθαλμης κερδοσκοπικής νοοτροπίας θα είναι η εξαφάνιση του ελληνισμού από τα χώματα του.
Εργοδότες σταματήστε να μαχαιρώνετε πισώπλατα τη πατρίδα και να γίνεστε η αιτία συρρίκνωσης του ελληνισμού στη Κύπρο.
Σταματήστε να επιδεινώνετε τα προβλήματα που συσσώρευσαν οι επιλογές της τραπεζοκρατίας , η Ευρωπαϊκή Ένωση , η ευρωζώνη , η τουρκική κατοχή.
Κύπριε εργοδότη , δώσε εργασία στον συμπατριώτη σου και συστρατεύσου με το ΕΔΗΚ στον εθνικό αγώνα για έξοδο από την ευρωζώνη , έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση , κατεδάφιση της τυραννίας της τραπεζοκρατίας και απελευθέρωση.
Έλληνες εργάτες , αν οι εργοδότες σάς αρνούνται το δικαίωμα στην εργασία , σάς στερούν το ψωμί και σάς διώχνουν από τα χώματα σας , τότε σηκώστε ανελέητα τη γροθιά σας και συντρίψτε τα μιαρά μικροσυμφέροντα τους.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ