Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το χρέος προς το λαό είναι παράνομο και απεχθές

Το πόρισμα της Αlvarez & Μarsal δείχνει κάποια από τα αίσχη που διέπραξαν οι τραπεζίτες αναφορικά με τον τζόγο στα ελληνικά ομόλογα από τα οποία βεβαίως όπως αναφέρει ο Καζάκης είχαν όφελος εκ των υστέρων .
Το ερώτημα είναι που πήγαν τα 65 και πλέον δίς των καταθέσεων των πολιτών και των ρώσων. Έγιναν άνεμος και καπνός από τους τραπεζίτες , τους τραπεζικούς και τους πολιτικούς που τους καλύπτουν .

Η κλοπή αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε χρέος για τον λαό . Αυτό είναι έγκλημα και μάλιστα σε συνθήκες κατοχής της πατρίδος είναι εσχάτη προδοσία που τιμωρείται μόνο με την εσχάτη των ποινών.
Ο λαός δεν πρέπει να αναγνωρίσει κανένα χρέος που είναι προϊόν εγκλήματος και διαπλοκής . Έχει νομικό δικαίωμα να αποκηρύξει το χρέος που πάνε να του φορτώσουν ως παράνομο και απεχθές και να απαιτήσει την σκληρή τιμωρία των ενόχων.
ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
Όσο για την προσπάθεια της κυβέρνησης με τηνσυνεργασία των κομματικών συνδικάτωννα φορτώσει στο χρέος του λαού τα κουρεμένα ταμεία συντάξεων , θεωρούμε ότι και αυτή η προσπάθεια συγκαταλέγεται στο έγκλημα της συγκάλυψης των κλεφτών .
Τέλος , αναφορικά με την δήλωση του αρχιεπισκόπου προς τους Ρώσους επιχειρηματίες ότι θα πληρωθούν οι ζημιές τους από τις μελλοντικές εισπράξεις του φυσικού αερίου ,( ...αποζημίωση μέσω της αξιοποίησης του κυπριακού υποθαλάσσιου πλούτου») έχουμε να πούμε προς τον αρχιεπίσκοπο  ότι το φυσικό αέριο ανήκει στο λαό και όχι στους ολιγάρχες για να το διαχειρίζονται σύμφωνα με τα συμφέροντα τους. Η πρόταση του αρχιεπισκόπου είναι στην ουσία δήλωση προ-αρπαγής του φυσικού αερίου από τους κλέφτες τραπεζίτες και πολιτικούς υποστηρικτές τους. Αυτή η δήλωση θυμίζει την “προ-πώληση” του αερίου για  την στήριξη των τραπεζών που πρότεινε ο Λιλλήκας. Όλοι εν αμίλλαις αισχρές συναγωνίζονται , πολιτικοί , παπάδες  και τραπεζίτες 
Ακούστε κύριοι των σαλονιών . Το φυσικό αέριο προορίζεται να ενδυναμώσει την πολεμική ισχύ του έθνους και να υπηρετήσει το όραμα της απελευθέρωσης και της Ένωσης .
Αν νομίζετε πως ο εθνικός πλούτος είναι για τα δόντια σας βγάλτε το από το μυαλό σας γιατί θα σπάσουμε τα δόντια σας προδότες.

τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ