Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Λαιμητόμος στους ενόχους

Αν ο λαός εξακολουθήσει να παρέχει εμπιστοσύνη στις συμμορίες του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , αν συνεχίσει να στηρίζει το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο , θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα δούμε τουρκικές σημαίες να ανεμίζουν στα κυβερνητικά κτήρια.
Γιατί πίσω από την οικονομική κρίση που προκλήθηκε από την καταλήστευση του κοινωνικού κεφαλαίου από τους τραπεζίτες με την ανοχή των πολιτικών του συστήματος , ετοιμάζεται σχέδιο μετάβασης της κυπριακής δημοκρατίας σε τουρκοσυνεταιριστικό κράτος.

Έλληνα της Κύπρου , πριν κτυπήσουν τη πόρτα του σπιτιού σου οι βιαστές της πατρίδος μας , οι φονιάδες του Ισαάκ και του Σολωμού με την στολή του “ζαπτιέ” της νέας τουρκοσυνεταιριστικής διακυβέρνησης , ξεδίπλωσε τις ελληνικές σημαίες και όρμα στους δρόμους . 

Ποδοπάτησε τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό σύρε στα λαϊκά - εθνικοκοινωνικά  δικαστήρια τους κλέφτες και ξερίζωσε τους από τη γη μας . Βάλε φωτιά στα σπαρτά της ολιγαρχίας και σύντριψε τους προδότες .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ έχει ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου από την κρίση και άμεσης αντιμετώπισης του τουρκικού κινδύνου .
Έχουμε σχέδιο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και άμεσης στήριξης της λαϊκής εργασίας που θα τεθεί μόνο στα πλαίσια της λαϊκής οργής και της γενικευμένης επίθεσης στα κάστρα των προδοτών.
Ελληνικέ λαέ της Κύπρου , διαδήλωσε με κάθε τρόπο την εχθρότητα σου στο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της ολιγαρχίας και γκρέμισε τα οχυρά της.
Η ώρα του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού πλησιάζει.
Λαιμητόμος στους ενόχους.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ